Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Solde (discussiócontribucions)

ep! Va, que m'engresco amb el tema de discs a cal Wikidata! Com vols que ens hi posem? Faria ping a l'Ernest Montserrat però no en sé l'usuari a la Viqui!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Ermm com ho veus? Cap prioritat, estil, localització, artista o necessitat?

KRLS (discussiócontribucions)

Aquest tema m'interessa. Els xuclareu de Viasona? Quina fita us voleu fixar? Creareu un item per cada cançó? Afegireu refs?

Solde (discussiócontribucions)

Benvingut @KRLS! Doncs no n'hem comentat res en concret, però qualsevol proposta és més que bona! A nivell de dades-referències en diversos dels discs que he fet he tibat també de Discogs (exemple per la Núria Feliu). A banda de Wikidata, l'ideal també seria poder "baixar" a la Viqui el màxim d'artistes i àlbums no?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Vaig estar xerrant amb en Joan Camp, la @Sguastevi i n'@Annacostal de fer una viquimarató d'àlbums musicals (acte presencial significatiu), tot i que potser es pot arranjar alguna cosa més acordada si hi teniu interès. Sempre millor que pugui anar més enllà de discos a Wikidata. Si voleu podem fer una reunió a diverses bandes i veiem què es pot fer, què no i fins on hi arribem. Content que sumem interessos i participants!

Ermm (discussiócontribucions)

A la trobada Viquiprojecte:VENI_VIDI_VIQUI vam parlar de la possibilitat de mirar-nos el tema de xuclar totes les dades de Viasona, però primer caldria que es fes un identificador Viasona de segell discogràfic, un de cançó i un d'àlbum, com a mínim. I ho hauríem de parlar amb ells. En tot cas, molt a favor de fer trobades i de fer reunions per fixar objectius.


Per cert, tinguem en compte també la proposta que va fer l'@Amadalvarez a Wikidata.

Sguastevi (discussiócontribucions)

Em sumaré a qualsevol iniciativa en la que pugui ajudar/contribuir de la manera que sigui! La data més propera que veig és la de Santa Cecília, patrona dels músics, dia 22 de novembre, per exemple.

Annacostal (discussiócontribucions)

Bon dia! Des de l'Esmuc ens hi podem afegir i segurament oferir l'espai de la biblioteca per a l'activitat si és necessari. Això sí, necessitem saber-ho amb una mica de temps!

Resposta a «Discs»