Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

Celia.saca (discussiócontribucions)

Bon dia @Xavier Dengra

Ens ha sorgit un dubte perquè quan anem a l'apartat de desdoblament G2 en la pàgina del viquiprojecte, en el nostre grup (2.4) surt un enllaç cap a l'article de "mosca soldat negre" que no existeix, però en realitat en la viquipèdia sí hi ha aquest article només que amb el nom "Hermetia illucens". Ens preguntàvem si hi ha alguna forma de poder canviar-ho i fer que en l'apartat de G2.4 surti l'enllaç directe cap a l'article d'Hermetia illucens que és el que estem editant? Hi ha alguna forma d'editar els títols dels articles? Perquè quan intentem editar-ho, no podem canviar-ho.


Moltes gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Celia.saca. Bona pregunta: l'article actual prioritzava de manera incorrecta el nom científic, mentre que el llibre d'estil de la Viquipèdia en català prioritza que sigui el nom comú el del títol (per exemple, l'article es diu porc o senglar i no Sus scrofa) perquè assumim que no qualsevol persona sap els noms científics dels tàxons.

Seguint aquesta premissa, he reanomenat el vostre títol d'article a Mosca soldat negre i ara Hermetia illucens n'és una redirecció secundària. Per tant, ja està solucionat. Bon cap de setmana!

Resposta a «Dubte enllaç viquipèdia»