Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Josep Maria Gregori (discussiócontribucions)

Benvolgut Pau Cabot, veig que has pres la decisió d'esborrar algunes veus del nostre projecte de recuperació de compositors catalans pretèrits i veig que les referències que fas servir quan parles de 'violació de drets' s´n les de l'enciclopèdia.cat. Sàpigues que aquestes referències que tu prens com a model i pel que fa a compositors catalans antics en la majoria dels casos són obsoletes, atès que el seu contingut no es correspon amb el de les obres de referència que es fan servir en el camp de la musicologia, com poden ser els 10 volums del Diccionario de la Música Española e Hispanoameriacana (Madrid: SGAE, 1999-2002) i d'altres. Lamento molt que prenguis aquestes decisions de forma unilateral i passis pel damunt dels criteris dels especialistes.

Cordialment,

Josep Maria Gregori

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Josep Maria. Miraré de contestar-te, que sempre és una bona pràctica quan qualque altre usuari et demana qualque cosa a la teva pàgina de discussió.

No és qüestió d'un criteri o d'un altre. El problema és de violació de drets d'autor. Si els articles infringeixen els drets d'autor d'enciclopedia.cat, no és perquè jo li doni més o menys importància o les prengui com a model. És perquè la persona que va escriure l'article va infringir els drets d'autor d'aquesta publicació. I s'han d'esborrar per aquest motiu.

En tot cas, si em dius quins són els articles concrets als quals et refereixes, podrem filar més prim.

Pau.