Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

El dia de la marmota

6
Resum per Paucabot

213.0.87.145 (discussiócontribucions)

Sóc l'usuari embolat i, per a variar, m'has bloquejat sense cap motiu quan el que he fet ha sigut millorar la wiki. Esta vegada he extret d'ollada el que hi havia sobre el bollit i he creat un nou article. De fet després de crear-ho vaig deixar passar uns dies per a que no hi haguera problema però no, m'has bloquejat sense cap motiu. Una altra vegada. Respecte al ball de diables el mateix. Fa temps vaig posar un comentari sobre el poc trellat que té considerar el corpus com un ball de diables perqué no complix cap dels requisits que al mateix article s'indica que ha de tindre el ball de diables. Però una altra vegada no ha superat el teu criteri. I jo que pensava que la wikipedia era una pàgina col·laborativa però sembla que és el cortijo privat de Paucabot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu, Embolat. Efectivament, és el dia de la marmota. És el teu tercer blocatge. Esper no haver de fer-ne un quart quan tornis del teu tercer.

213.0.87.145 (discussiócontribucions)

Pots explicar els motius del blocatge? O simplement és que no t'agrada que el bollit siga un plat diferent de l'ollada?

Paucabot (discussiócontribucions)

El motiu del blocatge és que vares eliminar contingut referenciat de Ball de diables que ja havies eliminat tres vegades més i pel qual ja vares ser blocat dues vegades.

2A02:2E02:9A22:7000:AC05:8D30:7FF8:20EE (discussiócontribucions)

No, el motiu dels blocatge no és eixe. Recorda que en el primer blocatge incomplires les directrius de la viquipèdia imposant-me un bloqueig indefinit sense avisar-me ni justificació. Simplement vaig fer una edició que no t'agradà a Coca de recapte i al final, encara que deies que la meua tesi no tenia sentit hagueres de recular perqué vaig poder demostrar que la suposada cita no ho era. El segon bloqueig si que és com l'actual però vaig decidir no contestar per no perdre temps. Però ara si que tinc temps per a impedir una altra arbitrarietat. La cita que suposadament justifica els antecedents dels balls de diables a València realment s'està referint als entremesos o teatres parlats medievals.  Supose que a Catalunya els entremesos acabaren originant els balls de diables però a València no. És molt senzill. I com a prova et vaig demanar que indicares quina de les parts que segons el mateix article conformen el ball de diables estan presents a la processó del Corpus de València i no contestares perqué no pots. Per cert, al mateix llibre que s'utilitza per a justificar els antecedents del ball de diables a València al segle XV també parlen de que es feien a Toledo i Anglaterra (i supose que en més llocs) perqué no els afegixes com a origens del ball de diables? El problema, una altra volta, està en la barreja de conceptes als articles de la vikipèdia.

Per cert, respecte de l'article del bollit quin problema tens? O realment has fet una reversió preventiva sense llegir perqué gràcies a la teua gran tasca com a administrador ara mateixa hi ha text repetit a l'article ollada i al del bollit. Sigues coherent i si desfas la meua edició a ollada esborra l'article bollit . Així no semblarà tant que m'has bloquejat per motius personals.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja veig que ara sí que tens temps, però jo no en tenc tant com tu. Crec que ja m'he explicat tot el que he sabut i més. Jo, ho deix aquí.