Tema de Usuari Discussió:Paucabot

"Teresa Tarruella Camps" i "Federació Coordinadora de Trabucaires de Catalunya"

6
Resum per Paucabot

Ajuda a un Viquiprojecte escolar

VíctorBendi (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau Cabot.


Segons sembla, has eliminat les pàgines que, amb molt temps i feina invertida, hem fet a raó d'un projecte del nostre institut per a millorar i ampliar la Viquipèdia, i ampliar el reconeixement de dones importants a l'àmbit de la cultura catalana.

Creiem que hem fet una bona feina i que les pàgines tenen informació interessant i útil, i no acabem d'entendre per quina raó consideres que "no contenen informació rellevant".

Si us plau, et demanem que ens ho expliquis, i et preguem que, si pot ser, desfacis l'eliminació de la pàgina. En cas que no sigui possible, et demanem que ens diguis que podem fer per a millorar la pàgina per tal que sigui acceptada.


Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Víctor. Si formes part d'un projecte escolar, estaria bé que ho explicassis al teu perfil d'usuari i així, els altres ho podríem saber. Si no, jo no tenc manera humana d'endevinar-ho. M'aniria bé xerrar, per exemple, amb el teu professor, per ajudar-lo i que no s'haguessin d'esborrar articles del vostre projecte.

El segon que t'he de comentar és que a la Viquipèdia no hi cap tot i que tenim una política que diu què hi té lloc i què no: Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

Una tercera cosa que hauríeu de saber és que no hauríeu d'escriure sobre coses que teniu a prop: Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Dit això, et recuper els dos articles al l'espai d'usuari: Usuari:VíctorBendi/Teresa Tarruella Camps i Usuari:Silksongn't/Federació Coordinadora de Trabucaires de Catalunya.

VíctorBendi (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Pau.

Jo i els meus companys d'equip t'ho agraïm sincerament. Parlarem amb els nostres professors per tal que es posin en contacte amb tu i així evitar més maldecaps.

En relació amb el conflicte d'interessos, sincerament dubto que n'hi hagi cap, ja que, encara que sí que és veritat que ens hem posat en contacte amb l'organització per a obtenir algunes fonts, et puc assegurar que únicament hem tingut un contacte professional, i és més, abans de començar el projecte, desconeixíem completament l'organització.


Tot i això, ens agradaria contribuir ara i seguir contribuint en un futur a la Viquipèdia, així que havíem pensat que podríem reduir els dos articles que hem escrit (reescrivint-los només fent servir fonts independents a l'organització, tal com d'índica a (Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat)) i afegir el resultat a alguna pàgina ja existent relacionada amb el tema, és a dir, ampliar una entrada ja existent, si podem fer-ho, és clar.


Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la vostra bona predisposició. Si podeu, explicau-nos qui sou (sense usar dades personals) als vostres perfils VíctorBendi i Silksongn't. També m'agradaria molt xerrar amb els vostres professors per mirar de guiar-los una mica.

Si teniu dubtes, demanau-me el que faci falta.

PereMiG (discussiócontribucions)

Hola Paucabot,

Soc professor de VictorBendi i Silksongn't. El curs passat vam fer un projecte en coŀlaboració amb vosaltres per, en paraules d'aquests dos usuaris," millorar i ampliar la Viquipèdia, i ampliar el reconeixement de dones importants a l'àmbit de la cultura catalana". Enguany hem volgut repetir l'experiència i aquests alumnes formen part d'un dels tres grups que s'hi han engrescat.

Seria possible restaurar-los la pàgina i donar-los indicacions per millorar-la?

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Pere. Si us hi fixau, ja vaig fer les dues coses: restaurar els articles i donar-los indicacions de com procedir per tal de millorar els articles. Si necessitau qualque cosa més, demanau-la i miraré d'ajudar-vos.