Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Reinstaurar l'article "Martin B-26 Marauder"

4
Planvi (discussiócontribucions)

Benvolgut, veig que has usuarificat l'article sobre el "Martin B-26 Marauder". Demano que desfacis l'acció. És cert que tenia mancances importants, però hi he fet aportacions millorant la traducció i aportant cites a fonts rellevants de l'article original en anglès. Per altra banda considero que caldria almenys avisar que faràs aquesta acció a la discussió de cada article.

Alzinous (discussiócontribucions)

L'article tenia un avís des del 21 de febrer del 2023. Des d'aquella data no s'havien fet modificacions essencials. Va posar l'avís el @Brunnaiz. Si creus que larticle ha estat millorat significativament, tu mateix pots restaurar-lo a l'espai principal fent un reanomenament. No obstant això, seria bo que ho comentessis amb el Brunnaiz que és qui va sol·licitar l'usuarificació i va assenyalar les mancances. Salutacions!

Planvi (discussiócontribucions)

D'acord, parlaré amb ell. Considero que ja té una mínima qualitat, al nivell o superior al de molts altres articles de la Viquipèdia en aquest àmbit. El restauraré i hi faré més millores eventualment. Reitero que, segons el meu criteri, la usuarificació s'hauria d'aplicar amb més cautela.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia, @Planvi:. En primer lloc, el termini de la usuarificació és d'una setmana. No cal avisar més enllà d'això (podria ser un bon gest, però si algú ho fa seria un gest addicional, perquè els editors de l'article ja han estat avisats). En principi no cal, però si et sembla imperatiu, ho pots proposar a la taverna i si es consensua que sigui així, doncs que així sigui. D'altra banda, la traducció sembla haver millorat, però l'article en si té una mancança greu de referències. En aquest sentit, no arriba al llindar de qualitat esperable dels articles de la Viquipèdia. Si haguéssim de mantenir l'article amb la informació verificable que té ara, seria el primer paràgraf i dues frases més. Això no té a veure amb el motiu de la usuarificació, però abans de tornar-lo a l'espai principal hauria estat bé treballar-hi i consultar-ho, tot i que ho entenc. De moment, en consonància amb l'estat de l'article, canviaré l'avís que hi ha ara pel de Falten referències.

Resposta a «Reinstaurar l'article "Martin B-26 Marauder"»