Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola Alzinous, com va tot? Estic patrullant els articles amb la plantilla EE i he vist que en alguns, a més, has canviat la plantilla FR per la MR, però no entenc el motiu. Per exemple:

  • Gemma: la ref de la GEC fa una breu definició del concepte i crec que està ben posada a l'inici de l'article. No hi ha cap més ref, per tant no entenc el sentit d'afegir-hi la MR.
  • Economia de la Hispània romana: les 5 refs estan plantades després de frases molt concretes, no crec que pugui haver confusió de "quina referència verifica cada part".

Com ho veus?

Nota: Vaig tornar a deixar la FR a Gemma i després vaig trobar l'article d'Hispània. Aquest l'he deixat amb la MR, fins que ho parlem. Gràcies

Alzinous (discussiócontribucions)

MR significa que cal millorar les referències, és a dir, afegir-ne les referències suficients per poder verificar allò que diu l'article. A Economia de la Hispània romana es fa evident la necessitat de millorar les referències existents per garantir que tota l'informació proporcionada pugui ser verificada correctament. Ara mateix no sabem quina referència verifica cada part, així que crec que la plantilla MR és adequada.

L'altre article, Gemma, té una única referència, però aquesta referència no permet verificar tot l'article, en conseqüència caldria afegir-ne més. Suposo que en aquest segon cas FR està ben posada, encara que MR també funcionaria. De vegades, també, si canvio aquestes plantilles (FR x MR) és per buidar contenidors del tipus Articles sense referències des de 2014.

No obstant això, si consideres que aquests canvis són un error o creus que és necessari desfer qualsevol modificació d'aquest tipus que jo hagi realitzat, si us plau, endavant. Gràcies per avisar abans.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

OK, merci.

Resposta a «FR x MR»