Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Joutbis (discussiócontribucions)

Hola,

M'ha passat una cosa força estranya, que s'ha "arreglat" sola, i voldria compartir-ho a veure si li passa a algú més o potser és un símptoma d'algun altre problema.

A l'article Einsteini hi apareixen tot de fórmules creades amb el tag <chem>. Així d'entrada, el meu navegador no les mostrava bé, només es veia una part del codi. He entrat a editar l'article, i quan feia previsualització, m'apareixen uns errors en vermell on deia (entre altres coses que no he copiat) "Math extension cannot connect to Restbase." i feia referència a una URL de l'estil https://localhost:6001/ca.wikipedia.org/...

No hi havia cap problema evident amb el codi i no entenia què estava passant, i se m'ha acudit posar-hi alguna cosa senzilla amb el tag <math>: . Quan he fet previsualitzar, miraculosament, s'han arreglat totes les fórmules. He sortit sense desar (fixeu-vos que no he tocat res de l'article), i ara ho veig tot bé.

Tot això era amb Firefox sobre Linux; ho he provat amb Chrome, i funciona bé; ho he provat amb Firefox en un altre ordinador amb Windows, i també va bé. Total, que agrairé si algú més ho vol provar i m'il·lumina sobre què ha passat.

Llatpic (discussiócontribucions)

Ho veig bé d'entrada.

Resposta a «Problema amb el tag <chem>»