Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Magenri

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, Magenri, com anem? Estic treballant per endreçar una mica el tema de les Cambres de Comerç de Catalunya i he vist que la de Reus no té article, però que surt mencionada en diversos articles que tu has creat o editat. Què podries fer-ne un petit article breu, sobre el tema, tu que tens accés a fonts de qualitat? Si no, la faria jo en uns dies, de moment estic posant ordre a Commons i Wikidata i en uns dies intentaré mirar quines cambres són prou notables per tenir entrada pròpia. Però n'estic segur que a Reus pots trobar-ne fonts, ;). Abraçada!

Magenri (discussiócontribucions)

Hola @Kippelboy, bon dia. Cert, la Cambra de Reus no té article. Miraré de fer-ne quatre ratlles, perquè tinc molt de material i l'haig d'ordenar (primer llegir, després rellegir, després triar...). A més em sembla que el nom oficial és Cambra de Comerç, d'Indústria i de Navegació, i això de navegació està agafat pels pèls, ja que el president que va canviar la denominació argumentava que com que Reus té aeroport, es referia a la navegació aèria. De fet només utilitzen Cambra de Comerç, però haig de consultar-ho. En fi, m'he de documentar.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Gràcies! Jo estic optant per nom "Cambra de X" al títol d'article i després el nom llarg i oficial a infotaula wikidata o al descriptiu de l'entradeta. Jo també intentaré fer alguna cosa, en tinc algunes de pendents. No és urgent, eh? Només que sent temes de Reus, conec a poca gent més experta que tu ;)

Magenri (discussiócontribucions)
Kippelboy (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies! :))))))))

Resposta a «Cambra de Comerç de Reus»