Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

95.19.123.115 (discussiócontribucions)

Hola !!! He vist que has esborrat la pàgina on parla del creador de contingut "xufet", m'agradaria saber quin és el motiu i perquè ?. Per a mi és un bon referent, ja que s'ho pren tot amb humor, i pense que es mereix almenys una pàgina a la Vikipèdia, pots revisar les seues xarxes, per exemple al seu Instagram @xufet_. Salutacions i espere una resposta !!!

Paucabot (discussiócontribucions)
95.19.123.115 (discussiócontribucions)

Aleshores, no es mereix ser creador de contingut, igual que "valenardat" o "cabrafotuda" ? Vull dir, també contribueix a la difusió de la llengua, mitjançant tota la feina que fa a les xarxes, no és mereix estar a la Vikipèdia pel que veig. I sí, m'he llegit tots els criteris abans de escriure tot açò.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si ha d'estar en aquesta enciclopèdia no depèn de si ha contribuït molt o poc a la difusió de la llengua. Fixa't que persones com Santiago Abascal o Aleix Vidal-Quadras, que no han destacat precisament per això, són clarament admissibles.

Si has llegit els criteris, deus haver llegit la part principal, que diu que per tenir article aquí, la persona ha d'haver rebut cobertura significativa per part de fonts fiables.