Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

2.139.239.196 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Li escric per veure si és possible poder completar el perfil Viquipèdia de la Beatriz Mothe amb aquest parell de registres. Moltes gràcies per endavant.

Premi de la fundació Astra zeneca

https://www.fundacionastrazeneca.es/home/Un-proyecto-cientifico-coordinado-por-el-Hospital-Universitario-Germans-Trias-i-Pujol-de-Badalona-recibe-el-premio-Jovenes-Investigadores-de-la-Fundacion-AstraZeneca-.html


Premi European Hector Research Award in HIV 2023

https://www.irsicaixa.es/ca/rebem-el-reconeixement-internacional-european-hector-research-award-hiv-2023-la-recerca-feta-sobre


I aquests van ser els seus avis materns

Josep Maria Pujadas i Valls

https://www.galeriametges.cat/galeria-fitxa.php?icod=EHLM


Maria Josefa Badell i Suriol

https://www.galeriametges.cat/galeria-fitxa.php?icod=EHLK

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Hola, viquipedista anònim (o anònima). En el cas del premi d'Astrazeneca, no hi ha cap inconvenient a posar-lo perquè la font és el web de l'entitat que dona els premis. Però en el cas del premi europeu, no és recomanable posar la referència del mateix centre on treballesn les investigadores premiades. És millor posar-hi l'enllaç també a l'entitat que atorga el prei:

https://www.eacsociety.org/european-aids-conference/european-hector-research-award-in-hiv/

Sobre els avis materns, caldria trobar alguna font que digués que eren els seus avis. He mirat les fitxes de l'avi i l'àvia (que interessant! I ufinal, pobres...) i no he sabut trobar enlloc que la seva neta fos Beatriz Mothe.

2.139.239.196 (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sí, aquesta font em sembla vàlida. Diu que una de les fillas de Víctor Beatriz és metgessa i després ella parla en representació de la família. Si no fos que aquell dia tinc un altre compromís, m'hauria agradat anar a la presentació del llibre. Salutacions!

2.139.239.196 (discussiócontribucions)

Genial doncs! la Beatriz és la filla de la mª Àngels Pujadas i neboda del Victor Pujadas

Gràcies per la conversa. Salutacions!

2.139.239.196 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Com va dir que li hagués agradat poder assistir a l'acte d'ahir, i per si ho vol documentar a la Vikipèdia, li deixo alguns dels enllaços que expliquen l'acte de presentació del llibre de la familia Pujadas Badell que es va celebrar al recinte modernista de l'hospital de sant Pau de Barcelona.

https://www.naciodigital.cat/noticia/265891/familia-pujadas-metges-catalans-assassinats-dictadura-argentina

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/561742/memorial-democratic-organitza-lhomenatge-familia-dels-doctors-pujadas-nissaga-marcada-repressio-que-retroba-primera-vegada-catalunya

I la connexió del programa de TV3, Tot es mou, amb la Dra Beatriz Mothe i L''autora del llibre "La mujer que se hizo hilvanando retazos", Mª Eugènia Pujadas des de l'Hospital de Sant Pau.

https://twitter.com/som3cat/status/1729822784329507213

També hi havia un equip dels informatius de TV3 que va entrevistes als protagonistes. Imagino que la emetran al TN avui dijous 30 de novembre de 2023.

Gràcies

83.43.28.213 (discussiócontribucions)
Resposta a «Beatriz Mothe Pujadas»