Tema de Viquipèdia Discussió:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No sé si tindria interès incloure-hi les pàgines de desambiguació amb 4 enllaços. Suposo que allargaria el temps de bot cada vegada que s'actualitza però seguiria sent assumible.

Caldria tenir-ho en compte abans de la quinzena de la qualitat de l'any vinent, perquè això faria pujar molt el recompte d'enllaços. Jo m'he dedicat sobretot a la banda de dalt de la llista però no sé què en pensen els que treballen amb la de baix.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Deixo les pàgines amb quatre enllaços. Crec que el bot triga el mateix perquè igualment busca tots els enllaços. I crec també que la suma d'enllaços és el total i no l'afecta el nombre d'enllaços que es mostra a la pantalla.

O sigui, fins i tot podríem mostrar les pàgines amb un sol enllaç, i l'únic dubte és que a les pàgines amb molt pocs enllaços la majoria d'enllaços deuen ser correctes.

Beusson (discussiócontribucions)

Les pàgines amb pocs enllaços solen ser enllaços a la desambiguació de cada una de les diferents accepcions. No acostumen a ser gaire útils.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Mirant-ne uns quants de quatre, tots els que he provat tenen algun enllaç incorrecte (de vegades tots quatre). Em sembla que si ningú diu el contrari de moment ho deixo així.

Resposta a «Incloure 4 enllaços?»