Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia, veig que has revertit la edició que vaig fer ahir a l'article "Gelada". Si la vas fer a causa de la manca de referències pots posar la següent plantilla.

Si fos per algún altre motiu m'agradaria saber-lo.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Marti.bdb, la plantilla adient és {{cal citació}}. La plantilla {{FR}} es fa servir quan tot l'article hi ha una mancança general, que no és el cas de gelada. Tanmateix, indistintament de la validesa de la meva reversió, afegir gran contingut de text sense cap referència no és la norma general de la Viquipèdia. Us recomano que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Citau les fonts i Viquipèdia:Fonts fiables. Salutacions!

Marti.bdb (discussiócontribucions)

En aquest cas potser és millor posar la plantilla {{cal citació}} o {{FR}} abans de revertir una edició en la que s'ha posat informació sense citar, per a això estan. Si passat un temps segueix sense citar poser si que es pot revertir, però la acció de revertir s'hauria d'aplicar a casos clars d'informació indeguda. Espero que desreverteixis l'edició per a poder citar la informació.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Estic d'acord amb el plantejament però com he dit abans, afegir text sense referències no és la norma pròpia de la Viquipèdia. Si doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Citau les fonts, primer s'han de buscar les referències activament i després afegir contingut, no al revés. Les ediciones són al historial de l'articles, podeu revertir-les si voleu, ara bé, cal afegir la referència pertinent i fiable