Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

Akhran (discussiócontribucions)

Bona tarda. Amb tota sinceritat et demano resposta (no m'ho prenc malament): es molt dolenta la meva traducció de l'article? Es que pensava traduir alguns articles més, però si faig més mal que bé, potser millor no. Soc conscient que el meu català està LLUNY de ser perfecte, es una cosa que tinc assumida. Però pensava que, amb el diccionari del Firefox, que em remarca el que està malament escrit, més o menys podia anar tirant. En qualsevol cas, gràcies per posar-li l'etiqueta de que cal millorar la traducció, segur que li cal. Salutacions!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Hola, @Akhran, no he trobat cap altra plantilla, perquè jo hauria posat "necessita millorar la traducció", perquè amb això de "deficient", sembla que estigui pitjor del que realment està. Però hi ha frases que no s'entenen bé i algunes paraules que no estaven ben escrites. Veig que Paucabot ja hi ha fet algunes correccions, però encara se n'han de fer més. Si puc, aquesta nit m'hi posaré. Salutacions!

Akhran (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la resposta i per vetllar per que l'article sigui millor! Llavors intentaré seguir traduint articles, si dius que no es tant dolenta la que he fet... i si puc milloraré també la meva manera de traduir i el meu català. Salutacions!

Resposta a «Henry Spira»