Tema de Usuari Discussió:Quetz72

Ribbihaller (discussiócontribucions)

Hola Quetz72,

Abans de tot, disculpa que m'adreci a tu, però vas ser qui va detectar algunes irregularitats al meu article l'altre dia.

Em disculpo pels errors que vaig cometre al voler refer l'article. Per desconeixement vaig actuar de forma que no era d'acord amb les polítiques de la viquipedia. I em sap greu, doncs entenc el maldecap que pot ser per vosaltres haver d'estar continuament revisant tot el que es publica.

He estat investigant sobre perquè es va eliminar el primer article i gràcies a en Paucabot, que m'ha donat molta informació he descobert que hi ha hagut un "abús" per part d´un company a dins de la viquipèdia. (més enllà que l'article tingues un defecte de forma o no, es va iniciar la votació per un conflicte d'interessos)

També he descobert que inicialment vas votar en contra de l'eliminació.

Aquí tinc la conversa amb en Paucabot.

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Tema:Y0kjoixphr77ukei&topic_showPostId=y0ojigzspt6gtmzl&fromnotif=1#flow-post-y0ojigzspt6gtmzl

Com que veig que ets totalment neutral i sense cap mena de conflicte d'interessos cap a la meva persona, ja que has votat per no eliminarla i per eliminarla en dos situacions completament diferents; m'agradaria demanar-te si podries ajudar el meu cas. Crec que s'ha sigut injust i que hi ha hagut interessos per fer-me desaparèixer que no són defectes formals.

Per part meva, em comprometo a donar tota la informació que faci falta i a no comprometre la feina feta, tambe a acceptar qualsevol decisió que prenguis, evidentment.

Moltes gràcies per la teva feina i les meves sinceres disculpes per la situació creada.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Fins ara que he llegit tot plegat no he recordat el cas, tot i que sí que em sonava el teu nom. Efectivament recordo que vaig dedicar força estona a buscar referències, de fet no creguis pas que a ningú li agrada esborrar articles, i de fet prop de la meitat dels que passen pel procés d'esborrament s'acaben salvant perquè es milloren (aprox., no ho he comptat però és la impressió). Molt sovint puc trobar (o algú altre) referències que permeten de donar cobertura significativa en fonts fiables, que és el que requereix la norma. Personalment m'agrada pensar diferent per arribar a conclusions diferents. En la pràctica també va d'intuïcions, i tot i que no vaig poder trobar l'entrevista a Ràdio Mataró / la Xarxa, les referències d'Enderrock i, especialment, les dues referències de Palau (tot i que la de la festa major se'n diu més aviat una menció, i no dóna cobertura per si sola, però sí complementa) em van fer-me sentir segur de donar-les per fiables i amb cobertura suficient, molt justa, però suficient. Hi havia o ensumava una certa singularitat amb l'evolució de l'estil musical (o potser altres motius que de fet has potser esmentat a la discussió d'en Pau Cabot), i això per a mi aporta notabilitat addicional.

Tanmateix, a banda de la norma, un pilar fonamental de la VP és el consens, i que tot i que també pels pèls, es va decidir esborrar, i respecto el procés. Un altre principi és el de bona fe, i malgrat no negar-te raó, m'agrada pensar que tothom hi actua, també l'editor que esmentes que va poder col·laborar amb Nu Drama. En qualsevol cas he de dir que el seu article és prou admissible al meu entendre, o sigui que amb o sense conflicte d'interessos, és correcte. Atès que el teu to és correcte, i també els motius -i hi afegeixo la bona fe-, trobo que el que et suggereix en Pau Cabot de fer una demanda a Viquipèdia:Petició als administradors és el més adient en aquesta tessitura actual. Davant de la mateixa situació (el mateix article), jo seguiria donant suport a mantenir-lo, però cal que tinguis present els arguments de les persones que van aprovar l'esborrament, no n'hi ha prou amb que s'hagués iniciat amb un CI. També tingues present que la darrera versió que vas mirar de recuperar o refer no compliria tampoc amb l'admissibilitat sota el meu punt de vista, per això així ho vaig fer saber i finalment demanar-ne l'esborrament un cop veure que no hi vas aportar referències fiables i cobertura significativa.

Si planteges aquesta petició als administradors, en ella hi pots demanar al mateix @Paucabot (fes referència a aquesta discussió tot i que ja serà avisat amb el ping que li he fet ara) que, si és possible (diria que sí, ell és un dels dos administradors buròcrates i, si es pot, ho farà), recuperi la versió que es va esborrar el desembre passat (no pas la darrera) i me la usuarifiqui al meu espai personal, ja sigui per si hi puc trobar alguna referència més, si la pots aportar tu o bé simplement que pugui ser llegida i analitzada per altres administradors. Això és tot el que et puc oferir (usuarificar vol dir que malgrat que no retorna a l'espai principal, i no pot ser cercada a la Viquipèdia, sí que consta com una pàgina esborrany 'meva').

Ribbihaller (discussiócontribucions)

Em sembla perfecte i coherent tot el que dius. Puc aportar totes les dades que demanes, doncs les tinc totes... de fet a l'article nou vaig intentar posar les referencies que menciones, sense massa exit... (Per exemple la de Radio Mataro per la Xarxa.) Tens referencies a 3Cat, icat Fm, a enderrock... A L'article inicial enllaçaven a webs trencades, pero les fonts primaries segueixen online.

De fet, vaig agafar la versió de la wayback machine d'archive.org per fer la revisió. I, vaig intentar fer un article el més objectiu possible, tot i que els biaixos personals entenc que en poden comprometre la veracitat. Entenc que l'article inicial tingues carencies i no complis amb l'admissibilitat, doncs a mi tambe m'ho semblava... Imagino que qui va escriure'l ja no tenia ganes d'ampliarlo, i jo no li havia fet cas fins fa ben poc. Estic a la vostra disposicio per colaborar en el que calgui.

Entenc perfectament el raonament que feu servir i no demano cap excepcio, sino simplement exercir un dret a l'honor que considero que ha estat vulnerat, no per vosaltres sino per aquest company.

No vull posar tampoc en entredit l'honor de cap editor, probablement hagin estat manipulats per interessos que disten de la formalitat i com que aquesta ultima no es complia, s'ha tirat pel dret. (I ho entenc)

Tampoc estic escrivint missives per destrossar la feina d'altri, que es tombi o no la pagina dun company es quelcom que no em treu la son...

Independentment del que es faci a partir d'ara, m'agradaria deixar constancia que estic molt content del tracte rebut pels administradors i editors, i que demostra la professionalitat amb la que treballeu.

Moltes gràcies per la feina.

Resposta a «Article Esborrat»