Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Concursos/En curs/Mes de l'Àfrica 2024

Un parell d'avisos importants sobre l'Àfrica

1
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Solde, @Editantpv, @Medol, @Rocafera, @Vallue, @Mbosch, @Pcm, @KajenCAT, @Ivan Avz F, @Davidpar, @PaliGol, @Barcelona, @Brunnaiz, @Pau Colominas i @YggdrasilAsir:

En primer lloc, mil gràcies per apuntar-vos-hi! És un exitàs aconseguir 15 persones en un concurs i veure que us hi sentiu interpel·lats i engrescats! Un parell de detalls, un tècnic i l'altre de filosofia:

  • Ara ja sí que podeu crear i editar qualsevol article de l'Àfrica, també fora de les llistes prioritàries, i que el bot us les compti automàticament. Només cal que les llisteu de la manera més simple possible aquí i en la pròxima actualització ja us n'apareixerà la puntació: Viquiprojecte:Concursos/En curs/Mes de l'Àfrica 2024/Articles extra. Us demano disculpes per haver trigat a trobar-ne una solució.
  • Com a suggeriment positiu, aquest concurs pretén ser un d'aquells en què puguem prioritzar qualitat més que no pas quantitat. Comencem gairebé del ras i per poc que aconseguim, ja serà un avenç fort. Però si us fixeu en articles africans en anglès equivalents a les propostes principals, les referències estan molt desactualitzades i són de baixa qualitat (en molts webs de viatges o enllaços inactius), sempre hi ha paràgrafs no referenciats i la veritat és tot i que no ho pugui semblar, amb cerques relativament ràpides a Google Llibres o Google Acadèmic en molts casos trobareu mencions i explicacions prou millors del que hi ha escrit en altres Viquipèdies. La situació de contingut tant en anglès com en portuguès està prou malament perquè, per poc que proveu d'ampliar lleugerament les traduccions a posteriori, aconseguirem batre molt fàcilment qualsevol altra versió pel que fa a qualitat, context i rigor i arrossegar lectures diferencials cap al català. Us animo al repte "personal" de provar d'impregnar amb signatura pròpia i deixar entrades de més nivell que les que pugueu traduir en altres llengües, sobretot quant a referències actualitzades i alguna frase o paràgraf més.

Som-hi! Bona feina!!

Resposta a «Un parell d'avisos importants sobre l'Àfrica»