Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Chlodovec (discussiócontribucions)

Sóc membre novell i he estat fent una mica d'afegiment de referències a alguns articles. El meu dubte és en quin moment és apropiat treure l'avís de "falten cites" d'un article, si fa falta esperar a que la majoria d'afirmacions en l'article estiguin referènciades o quan compti amb un mínim d'obres o si amb cobertura parcial ja és suficient.

Disculpes si el criteri ja està establert en algún altre lloc, no ho he sabut trobar. Gràcies d'avantmà.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Benvingut a la Viquipèdia.

Més que un criteri definit, hi deu haver tants criteris definits com viquipedistes perquè és un tema sobre el que tendim a no posar-nos d'acord.

En general, si la major part d'afirmacions i les afirmacions principals estan referenciades, no crec que ningú (o no gaire gent) et discuteixi que es pot treure la plantilla, tot i que en aquest cas alguns posarien {{CN}} a les parts no referenciades.

Una bona guia pot ser mirar els historials dels articles que editen els participants al diumenge de les referències (que crec que ja coneixes), d'aquesta setmana o de les setmanes anteriors, perquè normalment acaben traient la plantilla dels articles que editen.