Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Jesuslh78 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Hem estat revisant aquest article que té l'avís sobre el tema de conflicte d'interessos. Si bé inicialment el propi Sr. Fuentes va ser l'autor del seu propi article ja fa temps, posteriorment altres persones que no tenen aquest vincle amb ell han creat i actualitzat l'article. De manera que entenc que ja no existeix aquest conflicte d'interessos.

Com saps a l'Hospitalet donem suport a diferents persones que editen i ens ho han comentat, per tal de poder treure aquesta etiqueta. T'agrairia que treguis l'etiquetat corresponent per deixar l'article "net i polit".

Qualsevol cosa em dius quelcom.

Moltes gràcies!

Jesús Palomar

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Jesuslh78, revisant l'historial de l'article no sembla pas que s'hagi fet cap canvi substancial per neutralitzar l'article i molt menys per eliminar el conflicte d'interessos. El principal editor, @Fsolerol, ja va manifestar que tenia relació amb el biografiat (Usuari Discussió:Fsolerol#Conflicte d'interessos) i l'article segueix tenint les mateixes mancances que vaig comentar en el seu moment: sobrereferenciació, cap referència aportada que parli del biografiat de forma externa, extensió excessiva de l'article sense fer cap sintesi, entre d'altres. Un cop se solucionin aquests problemes es pot valorar treure els avisos.

Faig ping a @Paucabot per no duplicar fils

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord amb el company.

Resposta a «Article sobre Xavier Fuentes i Arderiu»