Una hora más en Canarias

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaUna hora más en Canarias
Fitxa
DireccióDavid Serrano de la Peña
Protagonistes
ProduccióTomás Cimadevilla
GuióDavid Serrano de la Peña
Olga Iglesias
MúsicaAlejandro Serrano
FotografiaCarlos Ferro
MuntatgeNacho Ruiz Capillas Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorVértice Cine
Dades i xifres
País d'origenEspanya
Estrena2010
Durada95 min
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereComèdia musical

Lloc webunahoramasencanarias.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt1161411 Filmaffinity: 966310 Rottentomatoes: m/una_hora_mas_en_canarias Letterboxd: with-or-without-love Allmovie: v522114 TCM: 775740 TMDB.org: 148292 Modifica el valor a Wikidata

Una hora más en Canarias (en català Una hora més a Canàries) és una pel·lícula dirigida i escrita per David Serrano de la Peña.

Argument[modifica]

La Claudia és una dona de trenta anys atractiva i emprenedora que forma una família ideal amb el seu marit i el seu fill. La seva vida és perfecta, àdhuc té un amant anomenat Pablo amb qui s'hi avé molt bé. Tanmateix, un dia en Pablo es cansa de la relació i té un affaire amb l'Elena, una jove afectuosa però molt gelosa quan hi ha altres dones pel mig. La Claudia demana ajuda a la seva germana per recuperar el que és seu i totes dues tramen un pla per reconquerir en Pablo.

Producció[modifica]

Està produïda per Telespan 2000 en associació amb La Zona Films i en coproducció amb la productora colombiana Dynamo Capital i Sogecable. Compta també amb la col·laboració de Televisió Espanyola, Canal Plus i Promotur.