Vés al contingut

Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2017

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Baixa per inactivitat

Hola Coet, som Paucabot, buròcrata de la Viquipèdia. T'escrivia aquest missatge per dir-te que fa poc hem aprovat una nova política de baixes per activitat dels administradors que t'afecta: Viquipèdia:Baixa per inactivitat d'administradors, ja que fa més d'una any que no fas cap edició administrativa. Ja em diràs el què vols fer: si vols demanar la baixa tu mateix, continuar d'administrador o que jo ho demani a Meta.

Gràcies per la teva feina. Pau Cabot · Discussió 19:30, 6 març 2017 (CET)

CheckUser

Bones, seguint el procediment establert, he demanat la retirada d'estat de CheckUser ja que no et vas presentar a la renovació. Moltes gràcies per la feina feta. --Townie · discussió 20:44, 12 maig 2017 (CEST)

Ignora el missatge de dalt. Sembla que encara ets a temps de mantenir els drets; només cal que avisis que vols mantenir el flag i quedaràs renovat automàticament seguint el procediment. Gràcies i disculpes. --Townie · discussió 18:43, 13 maig 2017 (CEST)

Invitació a participar al Viquiprojecte:Mons de ficció

Bona nit, t'invito a participar en el viquiprojecte de mons de ficció, on podràs donar un cop de mà i participar per tal d'ampliar, millorar i organitzar tots els temes sobre literatura i pel·lícules que creen mons ficticis així com el Món de Star Wars, el Senyor dels Anells, MARVEL, i molts més que puguin haver-hi. T'esperem!--Metralleta95 (disc.) 22:27, 8 des 2017 (CET)