Vés al contingut

Usuari:Carlasalles/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

George Mileson[modifica]

George Mileson, músic de descendencia estatunidens, va néixer a Barcelona el 26 de setembre del 1975, és un artista Barcelonès enamorat de la música en general i de la música de The Boss concretament. Si arriba a néixer tres dies abans, compartiria cumpleanys amb el seu admirat Bruce Springsteen.

George Mileson
Dades biogràfiques
Naixement George Mileson

26 de setembre de 1975 (42 anys) Barcelona

Activitat professional
Camp de treball Músic
Ocupació Cantautor
Gènere Rock
Estil Rockfolk
Veu Baríton
Instrument Veuguitarraharmònicapiano, violí i banjo.
Discogràfica Columbia Records
Artistes relacionats Bruce Springsteen
Dades familiars
Lloc web https://georgemileson.com/

Biografia [modifica]

Nascut a Barcelona, George Mileson va créixer a Valldoreix.

Quan era nen va provar fortuna amb el bàsquet i el beisbol però als 12, després de veure a Springsteen al Camp Nou en la gira d'Amnistia Internacional (11 de  setembre, 1988), va saber que no podria ser altra cosa que músic.

Als catorze anys va començar a compondre les seves pròpies cançons i a tocar en bandes pels voltants de Barcelona i amb disset va començar a intresar-se per altres instruments, de manera que acabaria dominant la guitarra, l'harmònica, el piano, el violí i el banjo.

El 1992, la seva passió per la música el va portar a estudiar imatge i so especialitzant-se en enginyeria de so i la gravació en estudi.

En 1996, va passar sis mesos a Mèxic, participant en diversos projectes musicals i per al seu primer àlbum "One", es inspirar en aquesta experiència. De nou a Espanya, un any després, va col·laborar com músic i productor al programa infantil Barri Sèsam i per a altres programes de televisió. El 1999 va treballar com a músic en diverses companyies de publicitat.

L'any 2000, crea la seva pròpia companyia "Roadtrip Records" i publica el seu primer àlbum One, on ja queden clares les seves influències springsteenianas i d’altres músics americans del mateix talant. El disc va ser presentat davant el públic barceloní, al desembre de 2005 a la famosa sala Luz de Gas. Durant dos anys va estar promocionant el seu treball per tot Espanya, rebent molt bones critiques i acollides del públic.

El 2008 comença a treballar en el seu segon disc, "Back To The Road", que veuria la llum al gener de l'any següent. A partir d'aquest moment els seus concerts es van caracteritzar per interpretar els seus temes barrejats amb versions de Bruce Springsteen, arribant a participar en nombrosos homenatges al Boss, tant tocant amb la banda, com realitzant concerts acústics en solitari.

Després de signar contracte amb Clipper's Ediciones Musicales, va llançar el seu tercer disc a finals del 2010 en format digital- mp3, "Leap Of Faith", un disc tribut al seu ídol, ple de versions de Bruce Springsteen, i a més un disc que és benèfic per a la lluita contra el càncer.

Cal destacar que va ser el primer disc d'homenatge a Bruce Springsteen editat per un sol artista, i a més compta amb una cançó de tancament que el mateix George va escriure com a agraïment públic a Bruce Springsteen per tota la seva influència musical al llarg dels anys.

Gràcies a l'ajuda dels seus fans i amics, el 23 de Setembre del 2012 George ha llançat en format físic "Leap of faith - A Tribut to Bruce Springsteen", els beneficis seran per a l'Associació AFANOC (Nens amb càncer) de Barcelona.

Al gener de 2012, amb George al capdavant, obren les seves portes els estudis de gravació Growin 'Up Studios, els quals són destinats a l'enregistrament i producció de temes per a publicitat i àlbums de tot tipus de bandes, especialment pop i rock.

El 18 de Gener del 2.013, George actua en acústic dins dels concerts del Light of Day, en el mític The Stone Pony a Asbury Park (local que va veure néixer musicalment a Bruce Springsteen), tocant 3 cançons pròpies: 

1-The Next Time 

2-A Place Called Home

3-Thanks (Song dedicated to Bruce Springsteen)

Al setembre de 2017 finalitza la seva gira d'homenatge a Bruce Springsteen i s'endinsa de ple en la producció del seu quart disc, el qual, possiblement, vegi la llum al llarg de 2018

En l'actualitat George compagina la seva passió per la música al costat de la seva altra gran passió, la tecnologia, dissenyant i desenvolupant tot tipus de projectes web i apps per IOS i Android.

Ara està casat amb Imma López, la seva mànager, que gestiona i organitza els seus concerts i els promociona.

El seu pare va morir fa bastants anys, i per demostrar tota la seva estima, George li va dedicar una cançó titulada LEAP OF FAITH.

Discogràfica [modifica]

Leap of Faith[modifica]

Radio Nowhere

Reasons to Believe

Devils & Dust

I Wish I Were Blind

Darkness on the Edge of Town

Back in Your Arms

Born to Run

Leap of Faith

Drive All Night

Nebraska

Rosalita (Come Out Tonight)

Cadillac Ranch

You’re Missing

Back to the Road[modifica]

The Next Time

Fields of Freedom

We’re Gonna Have Fun

Back to the Road

I Wanna Be by Your Side

Friends Till the Ends

The Answer

Turn Your Life Into a Dream

Pretty Baby

Searching for a Moment

There’s No Going Back

A Place Called Home

One[modifica]

I Am A Roaming Soul

You’re Never Be Alone

The Road Is Mine

Don’t Be Sad

They Will Dance For You

My Little Girl

All Of Us

Wars

In Need of You

She’s Your Pillow

Those Old Trucks

You’re Never Be Alone

Referència [modifica]

Facebook : https://www.facebook.com/Club-Fans-George-Mileson-125780534152409/?fref=ts

George Mileson - Lloc web oficial : http://georgemileson.com