Usuari:Carolgomila/El Pingüí

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Pingüí, nom real Oswald Chesterfield Cobblepot, és un fictional supervillain apareixent en llibres de còmic americà van publicar per Còmics de DC, generalment com un adversary del superhero Batman. Artista Bob Kane i escriptor Bill Dit va introduir el caràcter dins Còmics de Detectiu #58 (desembre 1941). El Pingüí és un de Batman la majoria de enduring enemics i pertany al col·lectiu de adversaries que fan Batman rogues galeria.

El Pingüí és descrit mentre sent curt i portly, i és sabut pel seu amor d'ocells i el seu especialitzat alt-tech paraigües. Un mobster i lladre, es es imagina tan sent un "senyor de delicte;" el seu negoci de cabaret proporciona una coberta per activitat criminal, el qual Batman de vegades usos com a font de criminal underworld informació. Segons Kane, el caràcter va ser inspirat del llavors anunciant mascot de Kool cigarrets – un pingüí amb un barret superior i canya. El dit va pensar la imatge de senyorsde societat alta en esmòquings era reminiscent de pingüins d'emperador.[1]

Burgess Meredith va retratar el Pingüí en el 1960s Batman sèrie televisiva i la seva pel·lícula. Danny DeVito va jugar un més fosc, més grotesque versió en la 1992 pel·lícula Batman Retorns. Subsegüent Batman animated la sèrie li va presentar dins depictions que va alternar entre va deformar outcast i alt-aristòcrata de perfil. La interpretació anterior apareguda en còmics, més notablement en el miniseries Batman: El Llarg Halloween i el seu sequel Victòria Fosca. Va fer un cameo aspecte al final del Llarg Halloween sense línies. Va tenir un lleugerament funció més notable en Victòria Fosca – aquest incarnation va incloure elements de la interpretació de Meredith . Robin Senyor Taylor actualment retrata un Pingüí jove en la sèrie televisiva Gotham. El Pingüí repetidament ha estat anomenat un del millor Batman villains, i un del més gran villains en còmics i, paradoxalment, també ha estat descrit per altres tan entre el menys convencent.[2][3][4][5][6][7][8] El pingüí era ranked #51 en la llista d'IGN de la Part superior 100 Llibre de Còmic Villains de tots els temps.[9]

Diferent la majoria de Batman rogues galeria, el Pingüí és dins control de les seves accions i és completament sane, característiques que li ajuden mantenir una relació única amb el delicte-lluitador. La caracterització més tardana seva li té corrent un cabaret i casino, va cridar "L'Iceberg Lounge," que és popular amb el underworld. Batman Ve per tolerar les seves operacions tan molt de temps com el Pingüí queda un del seu informants. El entrepreneurial Pingüí sovint tanques propietat robada o arranja presó primerenca furloughs per un hefty cost.

References[modifica]

  1. «The Enemies List». Comics 101, January 14, 2004. [Consulta: December 25, 2010].
  2. Top 10 Greatest Batman Villains, WatchMojo.
  3. 75 Greatest Friends and Foes of Batman.
  4. The 5 Greatest Batman Villains Ever.
  5. Batman's Ultimate Villains, IGN.
  6. Batman 75 Years: The Top 10 Batman Villains of All-Time.
  7. Goldstein, Hilary. «IGN Best and Worst Batman villains». Au.comics.ign.com, June 3, 2005. [Consulta: December 25, 2010].
  8. «Top Tenz Lamest Batman villains». Toptenz.net. [Consulta: December 25, 2010].
  9. «Top 100 Comic Book Villains, IGN». IGN. [Consulta: 28 juliol 2015].
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Carolgomila/El Pingüí