Vés al contingut

Usuari:Ccompadre/proves/Oasys Parc

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Oasys Parc[modifica]

Poble de l'oest, extreta dins del parc.

Oasys, antigament anomenat MiniHollywood, és un parc temàtic situat al desert de Tabernas, concretament al kilòmetre 464 de la carretera N-340, als afores de la província d'Almeria, Espanya. Al principi estava basat en els decorats que es van construir per a les pel·lícules de l'oest que es van gravar a la província en els anys 60 i 70.

És un dels Parcs temàtics més original del Mediterrani amb gran varietat d’espectacles en directe que ens fan retornar a les vivències de l’antic farwest, ja que ofereix diversos espectacles de cowboys, representant atracaments a bancs i balls de cancan.

A més a més, aquest és un lloc emblemàtic dins de la geografia d'Almeria, ja que s'ubica en l'únic desert d'Europa, on s'ha aconseguit que la reserva zoològica i herbàcia sigui una realitat, ja que hi ha més de 800 animals acollits de 175 especies diferents, moltes d'elles protegides i diverses en perill d'extinció. A més disposa d’una reserva natural amb 4.000 arbres i prop de 20.000 plantes.

Història[modifica]

El seu nom original era Yucca City, i va ser dissenyat per Carlo Simi per a la pel·lícula La mort tenia un preu, de l'any 1965, dirigida per l'italià Sergio Leone. Tot i que, ha estat utilitzat per a una multitud de pel·lícules del gènere western.

Després de l'enregistrament del bo, el lleig i el dolent, els extres que van participar en el rodatge van decidir comprar el decorat i publicar-lo com una atracció turística. Posteriorment, el recinte va ser adquirit per la cadena hotelera Platja Senator.

Pel·lícules famoses[modifica]

1960

1970

1980

2000

2010

  • Dr Who, "Un poble anomenat Misericòrdia" (2012)

Referències[modifica]

Oasys << Wikipedia Castellana>> . Consultat el 02/12/2015

Enllaços externs[modifica]

Oasys Parc. Consultat el 02/12/2015

Oasys Parc << Històtia>> consultat el 02/12/2015