Vés al contingut

Usuari:Christian Mas Garcia/Nuthin' but a 'G' Thang

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de cançóChristian Mas Garcia/Nuthin' but a 'G' Thang

"Nuthin", però un "G" Thang "" és una cançó d'American rapper Dr. Dre amb un company de rapper nord-americà Snoop Doggy Dogg del disc debut en solitari de Dre, 'The Chronic' '(1992). És el primer senzill de l'àlbum. "Nuthin", però un "G" Thang "va aconseguir el número dos en el Billboard Hot 100 | Billboard Hot 100, darrere de" [Informer (cançó) | informador]] "de Snow,[1] superant "The other singles of The Chronic", Fuck wit Dre Day (And Everybody's Celebratin '), que va arribar al # 8 i "Let Me Ride", que va arribar al seu punt màxim de 34. El senzill també va arribar a la # 1 en la llista de Hot R & B / Hip-Hop Singles & Tracks, i va ser un èxit al Regne Unit, on va arribar al número 31.

La cançó va ser seleccionada pel Rock and Roll Hall of Fame com una de les 500 cançons que van donar forma a rock and roll.[2] La revista XXL la va nomenar la millor cançó de hip-hop de la dècada. La cançó mostra "I Want'a Do Something Freaky to You" per Leon Haywood. Va ser posteriorment reeditat el juny de 1994 en certs països europeus.

Antecedents[modifica]

Plantilla:Secció sense referències Les veus són compartides per Dre i Snoop Doggy Dogg; abandonen referències de marques comercials a Long Beach i Compton, Califòrnia. La cançó conté exemples de "[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ Kid Dynamite. A la part interior de "The Chronic", sota "Crèdits", el nom de Haywood es dóna incorrectament com "L. Hayward". El primer senzill de Snoop Dogg de Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told va ser una seqüela de la cançó titulada "Still a G Thang". Dre i Snoop retooled "Nuthin", però un "G" Thang "en el tema titular de la seva pel·lícula de comèdia 2001" The Wash (2001 film) | The Wash] ".

Vídeo musical[modifica]

El video musical, dirigit per Dr. Dre,[3] mostra a Dre venint a Long Beach, Califòrnia per recollir Snoop i anar a una festa de bloc. Arriben a la festa i realitzen els primers versos a l'aire lliure mentre es fa servir un barbacoa i un joc de voleibol. Un jugador femení (Mercedes Ashley) <ref> {{Cite web | url = https: //twitter.com/mercedesashley/status/9912539957698560 | title = Per respondre, sí, això és jo a la "Nuth

  1. The Hot 100: 20-mar-1993 | Billboard Chart Archive <! - Títol generat per Bot ->
  2. «[http: //rockhall.com/exhibits/one-hit-wonders-songs-that-shaped-rock-and-roll/ Experience the Music: One Hit Wonders and les cançons que formaven el rock and roll]». Rock & Roll Hall of Fame. [Consulta: 1r abril 2012].
  3. «[http: //www.mvdbase.com/video.php? Id = 9030 Dr. Dre - "Nuthin", però un "G" thang "]». mvdbase.com, 01-12-1992. [Consulta: 29 desembre 2011].