Usuari:Flores,Alberto/Confessions Tour

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentFlores,Alberto/Confessions Tour

Confessions Tour va ser la gira de concerts setè cantant nord-americana Madonna. Va recolzar el seu desè àlbum d'estudi,Confessions on a Dance Floor. Madonna va confirmar la possibilitat de sortir en una gira, ja al novembre de 2005. Jamie King, antic col·laborador de Madonna, va ser contractat per dirigir. La llista que va consistir principalment de cançons de l'àlbum d'estudi de suport i els assajos van començar el 2006. El recorregut, de nou, no anar a Austràlia, el que va portar Madonna a llançar una declaració de disculpa a la seva pàgina web.

El concert es va dividir en quatre parts: Eqüestre, beduïns, Glam-Punk i Disc. Eqüestre havia cavalls temàtiques, actuacions bondage, els beduïns havien actuacions acompanyades de missatges, interpretacions o execucions, Glam-Punk havia Madonna tocant guitarres i l'últim segment del disc consistia de ball en general. El tour va obtenir apreciació positiva de la crítica contemporània i l'èxit comercial. Les entrades es van esgotar del tot tan aviat com les dates i llocs per al viatge van ser anunciats, el que va portar als organitzadors a afegir més dates. Després del seu acabament, el Confessions Tour va ser denominat com la gira més exitosa de la història per una artista femenina, i guanyà en total més de 194.700.000 de dòlars americans de 60 exposicions amb 1,2 milions d'espectadors. També es reconeix com la gira musical de major recaptació per concert en l'edició 2007 del Guinness World Records. Confessions Tour va rebre el premi "La majoria de la fase de producció creativa" en els Premis de la Indústria de concerts Pollstar, així com "Top Boxscore" dels Premis Billboard Touring.

L'actuació de Madonna de la cançó "Live to Tell" penjada d'una enorme creu de miralls amb una corona d'espines es va reunir amb l forta reacció negativa dels grups religiosos. El rendiment a l'Estadi Olímpic de Roma va ser condemnat com un acte d'hostilitat cap a l'Església Catòlica Romana pels líders religiosos. Madonna va respondre dient que la seva intenció principal amb l'actuació va ser cridar l'atenció als milions de nens que moren a l'Àfrica per la fam i la pobresa. La gira va ser gravada i transmesa per canals com NBC als Estats Units i el Canal 4 al Regne Unit. Una gravació en CD + DVD titulat The Confessions Tour també va ser llançat.

Antecedents[modifica]

Al novembre de 2005, durant una entrevista amb The Guardian, Madonna va confirmar que ella anava a sortir de gira el 2006 i és probable que el nom ser el Confessions Tour o The Confess Your Sins Tour.[1] Jamie King va ser contractat com a proper director de la gira. Durant una entrevista amb MTV el febrer de 2006, Madonna va explicar que volia jugar per primera vegada en llocs petits, com Roseland Ballroom a Nova York o al Wiltern Theatre a Los Angeles, a continuació, sortir a tocar en estadis i sorres. D'aquesta manera es dedueix que no se sent avorrit en les seves actuacions.[2] King aclarir

« "Un típic espectacle de Madonna és molt produït, [...] A ella li agraden les coses grans, li agrada les coses de teatre, però aquesta vegada, és que Confessions on a Dance Floor és un àlbum íntim, volem .. per tractar de fer que la gent té una experiència íntima, així com una gran experiència teatral produïda Així que mira per nosaltres fent alguns petits llocs, alguns llocs més petits [...] M'agradaria posar tan a prop del seu poble - els seus fans, els seus ballarins, els seus partidaris companys - com sigui possible. »

[2]

Al març de 2006, Madonna, juntament amb el seu llavors marit Guy Ritchie i amb els seus fills, es va mudar a Los Angeles, per començar a assajar per a la gira.[3] En l'estiu de 2006, el mànager de Madonna Guy Oseary anunciar que el seu cama australiana del tour havia patit una caiguda.[4] El seu lloc web oficial publicar la següent declaració:

« Per als meus fans a Austràlia,

Si us plau, perdona'm. Realment em va fer esperar i esperar per venir a Austràlia durant el Confessions Tour, i li vaig preguntar al meu directius per tractar d'incloure alguns programes d'allà. Tinc bons records de gires anteriors. Per desgràcia, la logística no va funcionar aquesta vegada. Ens va mirar als quals va del Japó a Austràlia i acaba l'espectacle allà, però he d'aconseguir els meus fills de tornada a l'escola a Anglaterra i són, com es pot entendre, la meva prioritat més important. L'important a recordar és que no m'estic retirant aviat i em va a arribar a Austràlia tan aviat com pugui. Vostè romandrà en el meu cor i Gràcies per la seva continu amor i suport. Amor, Madonna[4]

»

Desenvolupament[modifica]

A female blond performer singing in a purple leotard and high heeled shoes. She is singing while looking to the right while on her left, a group of dancers in violet colored clothes strike different poses.
Madonna interpretant "Hung Up".

L'etapa i accessoris associats va prendre quatre camions semi-remolc per al transport.[5] La instal·lació consistia en un escenari principal amb tres ascensors i un tocadiscs (que va pujar i baixar), una pista central amb LED i llums estroboscòpics relacionada amb un escenari central amb una pantalla LED de vista en la construcció i un ascensor.[5] Les dues pistes secundàries es van aixecar a les grades i també hi havia pantalles de vista dins de la construcció. Dues pantalles de projecció es van plantejar sobre el públic perquè aquells que no van poder obtenir una visió clara de l'etapa encara es podien veure els resultats. També es van presentar 3 pantalles LED que es mouen durant l'actuació, incloent una pantalla semicircular transparent va baixar a l'escenari durant els interludis de vídeo.[6] Entre els diversos accessoris presents va ser una bola de discoteca $ 2.000.000 adornat amb un valor de més de 2 milions de dòlars Swarovski vidres, elevant-lo a un pes de dos tones.[5] La pilota es va reduir fins a l'escenari a finals de la pista durant el nombre inaugural, i després va obrir per revelar Madonna. La bola contenia tubs hidràulics per a mantenir-la oberta, dos jocs d'escales, i centenars de llums LED.[6] Altres accessoris inclouen el cavall amb arcs-giradiscos utilitzats durant "Like a Virgin",un conjunt de barres de la jungla de metall, com gimnàs, utilitzat durant "Jump",la gàbia d'acer utilitzats per "Isaac" i "Sorry", i l'estèreo portàtil utilitzat durant Hung Up.[6] El cartell promocional de la gira apareix una de les fotografies de Madonna presa per Steven Klein durant les actuacions en gai el club de Londres, com a part de la gira de promoció de la Confessions on a Dance Floor.[7]

Llista de cançons[modifica]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Flores,Alberto/Confessions Tour


  1. Garfield, Simon «Looks good on the dancefloor». The Guardian. Guardian News and Media Limited, 20-11-2005 [Consulta: 15 octubre 2009].
  2. 2,0 2,1 Vineyard, Jennifer; Marino, Kelly «Madonna To Hit Small Venues For 'Intimate' Confessions Tour». MTV. MTV Networks, 23-02-2006 [Consulta: 15 octubre 2009].
  3. Newton, Victoria «Madonna: I am still crazy about Guy – Bizarre». The Sun. News International, 18-02-2006, pàg. 12.
  4. 4,0 4,1 Press, Associated «Madonna rules out Aussie leg». The Age. Fairfax Media, 24-07-2006 [Consulta: 13 juliol 2008].
  5. 5,0 5,1 5,2 Reporter, RS. «A Confessions Tour index, from Swarovski crystals to Ace bandages». Rolling Stone. Jann Wenner, 01-06-2006. Arxivat de l'original el 19 juny 2008. [Consulta: 13 juliol 2008].
  6. 6,0 6,1 6,2 Madonna (2007). The Confessions Tour (CD+DVD). Warner Home Video. 
  7. Timmerman, Dirk. Madonna Live! Secret Re-inventions and Confessions on Tour. Maklu Publications Inc, 2007, p. 102. ISBN 9085950023. 
  8. «Track List: Madonna's Confessions Tour». Rolling Stone. Jann Wenner, 01-06-2006 [Consulta: 16 octubre 2009].