Vés al contingut

Usuari:Isaacpecino/proves/IRig PRE

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L’iRig PRE és un preamplificador de micròfon portàtil, amb una qualitat d’estudi de gravació a plataformes iOS. Es indiferent si el micròfon és dinàmic o condensador,  si necessita una alimentació phantom, el dispositiu disposa d’aquest tipus d’alimentació només fent un petit canvi en el selector manual. IKMultimedia[1] és la companyia internacional de tecnologia musical que ha desenvolupat aquest preamplificador.  


Compatibilitats de l'iRig Pre:[modifica]

Tot i que el sistema està pensat i desenvolupat per operar amb iOS, també és compatble amb android, descarregant l’aplicació corresponent a l’smartphone de l’usuari.

El sistema d’alimentació de l’iRig Pre és una bateria de 9V. També inclou un selector de guany (gain), i una sortida d’auricular de 3,5mm per us de monitoratge, amb so processat, per comprovar a l’instant el so que esta gravant l’usuari.

Es poden descarregar dues aplicacions gratuïtes per vincular-hi l’iRig Pre, iRig Recorder Free, que és una gravadora i editora d’ona amb una utilització pràctica i senzilla, i VocalLive FREE, un processador d’efectes vocals en viu.

Funcions de l’iRig Pre[2]:[modifica]

·      Cable TRRS de 40 cm per connectar a qualsevol presa d’auriculars amb micròfon de dispositius iOS o Android.

·      Connector d’entrada XLR per micròfons

·      Control de guany (gain)

·      Selector “Phantom Power” +48V

·      Sortida d’auriculars

·      Interruptor d’encès i apagat

·      Subministrament elèctric/”Phantom Power” proporcionat per bateria de 9 volts

·      La vida de la bateria és d’aproximadament 30 hores amb micròfons dinàmics i de 10 hores amb micròfons d’estudi condensadors alimentats amb subministrament “phantom power”

Requeriments de l'iRig Pre:[modifica]

Per Sistemes iOs:[modifica]

Compatible amb iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (6a, 5a, 4a i 3a generació), iPad Pro (9.7-inch), iPad Pro (12.9-inch), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad 4a generació, iPad mini, iPad 3a generation, iPad 2, iPad. iOS 4.3

Per Sistemes Android:[modifica]

Per ser compatible, el dispositiu mòbil ha de complir amb l’estàndard de cablejat CTIA / AHJ. Dispositius Android populars com les marques, Samsung, LG, Motorola, Google Nexus, HTC, OnePlus, Huawei, Sony, Lenovo, Xiaomi i molts més, utilitzen aquest estàndard.

  1. «IK Multimedia. Musicians First». [Consulta: 6 octubre 2019].
  2. «IK Multimedia - iRig Pre». [Consulta: 6 octubre 2019].