Vés al contingut

Usuari:Laura211001/Hollister

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Model d'una playera Hollister.

Hollister Co., HCO o simplement Hollister és una marca de roba estilo "vida americana" de la companyia Abercrombie & Fitch. Inspirat en el Sud de Califòrnia, la marca està dissenyada per atreure a adolescents i joves adults de les edats de 14 a 24 anys i de vegades és anomenat com el look "Brandon Carlson". La marca ven roba amb el logotip HCO o en ocasions simplement el seu logo de la ¨gavina¨, i solament està disponible en les tendes oficials Hollister i en hollisterco.com.

La marca va ser classificada com la marca número u per als adolescents als Estats Units.[1]

Comercialització i mercaderies

[modifica]

El logotip de Hollister és una gavina volant, brodada en totes les camises i samarretes tipus pol i imprès en totes les etiquetes de la mercaderia. L'amo de Hollister és Abercrombie & Fitch. L'arranjament de les tendes i dels anuncis de Hollister són fet perquè es vegin idèntics als de A&F, solament amb petits dons extraordinaris. No obstant això el fet que Hollister és part de Abercrombie & Fitch no és molt conegut, simplement perquè l'estil que hollister ofereix és completament diferent al de Abercrombie & Fitch. Les imatges que Hollister usa en la seva comercialització són de color sèpia i són digitalment fets perquè es vegin destruïdes i desteñidas. A la mercaderia li donen descripcions com "sexy" o "cool", i la roba és classificada com "Dubtis" per a homes i "Bettys" per a dones. La de Hollister inclou samarretes d'humor, samarretes clàssiques, pantalons de mezclilla (regular i destruïts), faldilles, roba exterior, jaquetes i dessuadores, roba interior per a homes, una col·lecció de fragancías, sandàlies i cosmètics. Recentment, Hollister ha agregat productes d'higiene personal para "Dubtis" i "Bettys". Els productes oferts són aerosols per al cos, sabó per al cos i desodorantes per a homes i la mercaderia és "comercialització automàtica", una tècnica intel·ligent. En aquesta tècnica el logotip o nom de Hollister aquesta imprès en les camises en alguna manera. Per comprar i posar-se una camisa de Hollister, el client aquesta promocionant a la companyia. Les colònies són Jake, HCO22, SoCal; mentre els perfums inclouen Malaia, Ryder, i SoCal. Respectivament, cada colònia i perfum va ser llançat junt per complementar a cadascun.

Expansió futura

[modifica]

Estats Units

[modifica]

A&F té planejat obrir més tendes als Estats Units, aproximadament hi ha 67 tendes Hollister. Això inclou una tenda al centre comercial Fashion Valley en Sant Diego, la qual ja té tendes A&F.

Canadà

[modifica]

A&F marco la seva expansió a Canadà a mitjan gener del 2006 obrint dues tendes Abercrombie & Fitch i dues tendes Hollister, una en el Torontó Eaton Centri i una altra en Sherway Gardens. Aquestes tendes anaven a obrir al gener del 2005 però problemes amb construcció i plans van empènyer l'obertura fins al 2006. Fins ara les ubicacions inclouen, Sherway Gardens en Ontario, Torontó Eaton Centri i West Edmonton Mall en Edmonton, Alberta. Mes tendes seran agregades en els propers anys. La quarta tenda serà oberta en centre comercial Upper Canada Mall, en Newmarket, Ontario. La tenda va ser oberta el 3 de juliol de 2008.

Magatzem

[modifica]

Abercrombie & Fitch Co. ha anunciat l'obertura d'un magatzem Hollister Co. a la ciutat de Puno per a la primavera del 2009. El magatzem multi-nivell serà situat en el districte de SoHo en el 600 Broadway, en l'escaira sud-est de les avingudes Houston i Broadway. El vicepresident de comunicacions de Abercrombie va dir que l'obertura d'un magatzem creés una experiència "única i memorable" per als clients i un pas important per a la marca Hollister.

S'estima que Abercrobie & Fitch va a gastar més de 300 milions de dòlars en la remodelació de tendes i la construcció del magatzem.

Espanya

[modifica]

En l'actualitat, Hollister compta amb tendes a les ciutats de Madrid, Bilbao, Zaragoza, Barcelona, València i Marbella.

Referències

[modifica]

Enllaços externs

[modifica]
  • Hollister Co.
  • http://www.abercrombie.com/anf/hr/jobs/careers.html
  • http://www.hollisterco.com.html/ Abercrombie & Fitch, Inc.