Usuari:Mcapdevila/Jacob & Samuel Hawken

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMcapdevila/Jacob & Samuel Hawken

Jacob i Samuel Hawken era americà gunsmiths i comerciants que van operar de la seva botiga en St. Louis, Missouri de 1825 a 1855. Són famosos per dissenyar el rifle "de planes famós" anomenat després que els (el Hawken rifle).

Història[modifica]

Nascut probablement dins Harper Transbordador, Virgínia de l'Oest, Jacob (b. 1786) i Samuel (b. 1792) va ser portat fins a esdevenir gunsmiths. Malgrat el fet que el folklore local posa l'establiment de la seva botiga dins 1807 l'evidència suggereix que Jacob va treballar pel Blasó de Transbordador de l'Harper de 1808 fins que com a mínim 1818, quan va moure a Missouri i va comprar 160 acres (0.65 km²) de terra en Madrid Nou. Ell també entrat a a una societat amb un St. Louis, Missouri gunsmith va anomenar James Lakenan quin va durar fins a l'últim mort damunt 25 d'agost de 1825.

Mentrestant, Samuel hi havia establert la seva empresa pròpia dins Xenia, Ohio; però després de la mort de la seva muller i pare, va reubicar a St. Louis, on va formar un negoci fresc, separat a allò de Lakenan i el seu germà més vell. El Hawkens esdevenia socis, tanmateix, després que Lakenan mort.

La seva botiga, encara que ell excelled dins pistola-smithing, era també un baluard d'antiquat craftsmanship; per amunt fins que 1848, van reparar i restocked eines així com armes de foc i destrals de llautó produït, tomahawks, cucs de pistola i fins i tot cistella-estil hilts per espases.

Jacob Hawken va morir dins 1849 i Samuel va continuar amb el negoci en el seu propi. Dins 1855, es va retirar i va passar la botiga al seu fill William, i el soci empresarial Tristram de William Campbell.

Samuel Hawken va morir damunt 9 de maig de 1884, a l'edat de 92, en St. Louis. Va ser enterrat al Cementiri.de Bellefontaine

Vegeu també[modifica]

Bibliografia[modifica]

  • El Hawken Rifle: El seu Lloc dins Història, per Charles E Hanson Jr.

Referències[modifica]

Categoria:Persones de Missouri