Usuari:Notmuch/Stacy Peralta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaNotmuch/Stacy Peralta
Stacy Peralta, el 1976

Stacy Peralta (Venice, 15 d'octubre de 1957) és un director de cinema i empresari estatunidenc, que anteriorment ha estat un skater professional i surfista de l'equip com un dels Z-Boys originals.

Joventut[modifica]

Stacy va assistir i es va graduar de l'Escola Secundària de Venècia el 1975. Als 15 anys, va començar a competir amb els Z-Boys, un grup patrocinat per la botiga de surf "Jeff Ho planxes de surf i Produccions Zephyr". El seu segon patrocinador era "Gordon i Smith".

La innovació[modifica]

Peralta pot reivindicar la invenció de la tapa frontal a fakie, encara que això s'estén en el termini de skatepark bols que va prendre el jove Alan Losi per portar-lo al skatepark de les terres altes de canalització. Per ajudar els patinadors a fer aquesta maniobra, Stacy va innovar un dispositiu anomenat "polidora", que era essencialment una pestanya de polietilè resistent que cargolat a la part davantera del camió posterior de la placa. Aquests es veuen rarament en l'actualitat. Part de la seva línia d'accessoris també va dissenyar el primer "mini-destripador" skate.

A l'edat de 19 anys, Peralta va esdevenir el més alt del rànquing skater professional. Poc després, es va unir amb el fabricant de George Powell per formar la companyia Powell-Peralta equip de skate. Amb el suport financer de Powell-Peralta, Peralta va formar Bones Brigade, un equip de skate compost per alguns patinadors millor en aquest moment, molts dels quals revolucionat monopatí modern. També va començar a dirigir i produir els primers vídeos de demostració de patinatge per skaters com Tony Hawk.

Stacy Peralta també està acreditat en la pel·lícula de 1985 Geni Real amb Val Kilmer, William Atherton i Gabriel Jarret. Stacy jugat comandant d'un vehicle espacial fictícia lliurament d'un làser mortal cap a un penal confiats en escena de la pel·lícula. Peralta la celebració d'un crèdit de productor de la pel·lícula 1 segon al gener de 2005

Darrere de la càmera[modifica]

El 1992, Peralta va deixar Powell-Peralta per dirigir i produir per a la televisió a temps complet. El seu amor persistent de la junta es va manifestar en la pel·lícula, Dogtown and Z-Boys, un documental sobre l'equip de skate llegendària coneguda com el Z-Boys, i Riding Giants, un documental de 2004 de la història moderna de l'onada gran de surf i cables -en el surf. Dogtown va guanyar un premi el 2001 Sundance Film Festival. Peralta també va escriure el guió de la narració dramàtica dels dies de Dogtown Lords of Dogtown (2005). La seva pel·lícula més recentment publicat, els Crips i els Bloods: Made in America (2008), se centra en la violència de colles al sud-centre de Los Angeles que proporciona informació detallada sobre els orígens dels Crips i els Bloods infame amb una mirada a la injustícia social de 1950 i 60 de LA

El 2008, Peralta va dirigir una sèrie de comercials de televisió de Burger King en la qual el poble inuit de Groenlàndia, Transsilvània de Romania i Hmong de Tailàndia, coneguda com a "verges Whopper" en els anuncis, se'ls va oferir la seva primera experiència d'una hamburguesa de menjar ràpid i els demana que comparin el Whopper al Big Mac de McDonald's. Peralta posteriorment va ser atacat pel que alguns consideren l'explotació dels pobles nadius.

experiència de Peralta com a empresari i director de cinema demo de skate va ser adaptat per al metro de videojocs Tony Hawk's. El 2003, Peralta també ha funcionat cameo en el joc on es juga.

Es van divorciar en la dècada de 1990, que té un fill, Austin Peralta, es va tornar a casar el 2001 amb Gemma visera, que en conjunt tenen un fill anomenat Willow.

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Notmuch/Stacy Peralta