Vés al contingut

Usuari:Rainbow~cawiki/Bob Bryar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRainbow~cawiki/Bob Bryar
Bob Bryar

Robert Nathaniel Cory Bryar (31 de desembre de 1979 a Chicago, Estats Units) és un exbateria de My Chemical Romance.

Biografia[modifica]

Va néixer a Chicago, Illinois. Va assistir a la universitat en Gainesville, Florida i després va treballar en Walt Disney com a bateria para un show de La Sirenita en el qual comentà "Estava molt emocionat, quan vaig saber que era per a La Sirenita em vaig desil·lusionar, havia d'usar aquest estúpid vestit blanc i no era el que esperava"... També va tocar la bateria en moltes bandes sinfòniques i de jazz. S'uneix a la banda My Chemical Romanç, en el 2004: mentre treballava com sonidista del grup The Used, es va fer amic dels membres de My Chemical Romanç. El guitarrista, Frank, va dir en el DVD Life on the Murder Scene: Bob i Ray són les dues persones que treballen més intensament i em deixen sempre satisfet, i si hagués un déu, jo li agrairia diàriament per portar-nos a Bob. Va reemplaçar a Matt Pelissier quan va ser acomiadat, després de ser sonidista de The Used per uns anys.

El vídeo de "I'm not okay (I promise)" va ser filmat amb ell tocant la bateria i va esdevenir un membre oficial de My Chemical Romance. Durant l'enregistrament del video Famous last words va sofrir cremades en una de les seves cames i va ser dut a l'hospital. Les imatges captades moments després de l'accident van ser incloses en una versió del video. Segons les paraules del guitarrista Frank Iero, la cama de Bob va ser ho més grotesc que havia vist mai.%[1] Fa un temps, octubre 25 o 26 de 2007, durant un show en viu en Newark, New Jersey (teloneando a Bon Jovi), Bob es va trencar el canell, el que va causar la cancel·lació d'alguns shows de My Chemical Romance i més tard el seu reemplaçament. El 09 de novembre en la pàgina oficial de My Chemical Romance es va disculpar pels concerts cancel·lats i va informar que hauria de retirar-se per un temps, ja que li era impossible tocar la bateria, doncs feia ja temps que tenia problemes en els canells, però no havia volgut deixar de tocar, perquè és el que li agrada i volia donar el màxim. Però a fins de gener del 2008 va tornar a tocar per a un concert en Hong Kong, sense donar encara cap declaració oficial.

El 3 de març de 2010, es confirma mitjançant la plana web oficial de My Chemical Romance que Bob Bryar se separa del grup, sense aclarir els motius de la decisió.

Discografia[modifica]

Discs d'estudi[modifica]

  • 2002: I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love
  • 2004: Three Cheers for Sweet Revenge
  • 2006: The Black Parade

DVD/CD en viu[modifica]

  • 2006: Life on the Murder Scene
  • 2008: The Black Parade Is Dead!