Usuari:RaquelArevalo29/New Year's Eve

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaRaquelArevalo29/New Year's Eve
New Year's Eve
Fitxa
DireccióGarry Marshall
ProduccióMike Karz
Wayne Allan Rice
Garry Marshall
GuióKatherine Fugate
MúsicaJohn Debney
FotografiaCharles Minsky
DistribuïdorWarner Bros. Pictures
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena9 de desembre de 2011
Durada118 minuts

New Year's Eve és una comèdia romàntica de 2011 dirigida per Garry Marshall. Igual que El dia de Sant Valentí, l'anterior pel·lícula de Marshall, representa una sèrie de curtmetratges de vacances de l'estat de diversos romanços i inclou un gran elenc.

Argument[modifica]

A la vigília d'Any Nou, la vicepresidenta del Times Square Alliance, Claire Morgan (Hilary Swank), està fent els preparatius finals per al descens de la bola amb l'ajut del seu amic Brendan (Ludacris). Mentrestant, després de ser gairebé atropellada per un cotxe i després de negar-li unes vacances l'Ahern Registres, la secretària Ingrid Withers (Michelle Pfeiffer) deixa el seu treball i ofereix al repartidor Paul Doyle (Zac Efron) entrades per al ball de màscares de l'Ahern Registres si Paul l'ajuda a completar una sèrie de propòsits d'Any Nou abans de la mitjanit, que ell accepta.

La germana d'en Paul, Kim Doyle (Sarah Jessica Parker), està tenint problemes amb la seva filla adolescent Hailey (Abigail Breslin), que vol passar la vigília d'Any Nou amb els seus amics i el seu nuvi Seth Anderson (Jake T. Austin) a Times Square. L'amic de Paul, el còmic il·lustrador Randy (Ashton Kutcher), que odia la vigília d'Any Nou després que la seva núvia li deixés plantat, es queda encallat en un ascensor amb Elise (Michele), una aspirant a cantant que proporcionarà suport al músic Daniel Jensen (Jon Bon Jovi) en el seu espectacle en Times Square. També es prepara per actuar en el Registres Ahern, on es tornaran a encendre els seus sentiments per la seva exxicota, Laura (Katherine Heigl).

En un hospital pròxim, Stan Harris (Robert De Niro), un home en les etapes finals del càncer que es nega a rebre quimioteràpia i que només desitja veure caure la pilota per última vegada, és acompanyat per la infermera Aimee (Halle Berry). La pel·lícula té una puntuació de 22 en Metacritic, una puntuació "generalment desfavorable" sobre la base de 30 ressenyes. La pel·lícula té un índex de 7% en Rotten Tomatoes, basat en 131 opinions.

Roger Ebert, del Chicago Sun-Times va dir: "La vigília d'Any Nou és un trist pas pesat a través de les sorres del temps, fins que finalment l'últim gra s'ha filtrat pel rellotge de sorra dels llots cinematogràfics. Com és possible muntar més de dues dotzenes d'estrelles en una pel·lícula i no trobar res interessant per qualsevol d'elles?". Kimberley Jones de l'Austin Chronicle va dir: "Sobretot, La vigília d'Any Nou és una cosa terrible, mal construïda, una farsa sentimental." Claudia Winkleman a la BBC, en una Mostra de Cinema del 2011 va dir: "He trobat la pitjor pel·lícula de tots els temps, i es diu La vigília d'Any Nou". Rolling Stone comparteixen la mateixa opinió i va donar una estrella tipus zero, indicant que "el director Garry Marshall següent Dia de Sant Valentí crapfest comèdia romàntica de l'any passat amb una mostra encara més vomitar-up-poder de l'espècie "i concloure la vigília d'Any Nou és" dolent enllà de la creença ". El diari britànic The Telegraph anomenat la vigília d'Any Nou una de les deu pitjors pel·lícules de 2011. Pel·lícula britànica crític Marca Kermode va denominar com la pitjor pel·lícula de 2011. Al costat més positiu, va dir Owen Gleiberman d'Entertainment Weekly ", la vigília d'Any Nou és tarugada kitsch, però és el tipus de pel·lícula massapà que dolçament es pot gaudir d'una nit de festa ".

La pel·lícula va obtenir cinc nominacions als Premis Razzie: Pitjor Pel·lícula, Pitjor director (Gary Marshall), Pitjor Actriu (Sarah Jessica Parker), la pitjor guió i pitjor conjunt de la pantalla, la pèrdua de tots a Jack i Jill d'Adam Sandler.ra Mindy (Alyssa Milano) després que el seu metge (Cary Elwes), revela que ell no durarà molt més temps. Al mateix hospital, una jove parella, Griffin (Seth Meyers) i Tess Byrne (Jessica Biel), a punt de tenir el seu primer fill, competeix amb una altra parella, James (Til Schweiger) i Grace Schwab (Sarah Paulson), per a un bo ofert per la família del primer infant nascut en el nou any. D'altra banda, Sam Ahern Jr (Josh Duhamel), un empresari d'Ahern Records, intenta anar als registres bola Ahern, on és oferir un important discurs, després dels seus errors d'automòbils fora de la ciutat de Nova York, alhora que es preguntava si han d'assistir a una reunió amb una misteriosa dona que va conèixer i es va enamorar de la vigília de l'anterior Cap d'Any.

A la tarda, una de les llums de cartell de les fallades de funcionament del panell de Times Square, la interferència de la pilota i obligant a Claire per cridar Kominsky (Hèctor Elizondo), un electricista que l'empresa havia acomiadat a un parell de setmanes abans. Kominsky reparacions la pilota abans de mitjanit, i, en gratitud, Claire li deixa a càrrec de l'operació, i s'afanya a veure caure la pilota amb el seu pare, Stan. Mentrestant, la infermera Aimee té una videoconferència amb el seu marit (comú), un soldat que serveix a l'Afganistan.

Paul ajuda a Ingrid completar tots els elements de la llista, i ella li dóna les entrades. Mentrestant, Randy i Elise bons i, com estan a punt de besar-se, l'ascensor es repara l'edifici super (James Belushi) i Elise s'afanya a mostrar de Jensen. Randy avisos oblidar la seva banda de goma i s'afanya a donar a ella. En Times Square, Jensen deixa a mig camí durant el seu programa per tornar a la bola Ahern demanar disculpes a la Laura, que ho accepta l'esquena i es va amb l'aprovació del seu assistent, Ava (Sofia Vergara). Amb Jensen anat, Elise està cridat a reemplaçar i atreu l'atenció de la multitud. Besa Randy, i comencen una relació romàntica.

Griffin i Tess tenen el seu nadó i, tot i que neix, que permetrà James i Grace tenen l'avantatge després de descobrir que ja tenen dos fills que mantenir. Mentrestant, després d'haver estat prohibit d'assistir a la celebració, Hailey s'escapa a Times Square, on es veu a Seth que és besat per una altra noia. Afligit, coneix i és consolat per la seva mare. Seth els troba i es disculpa, al·legant que la noia li va robar un petó d'ell. Hailey perdona i el besa. La seva mare li permet anar a una festa posterior. Kim es va a un restaurant per satisfer Sam, que havia succeït en el lliurament del seu discurs. Ella és la misteriosa dona que va conèixer un any abans, i finalment descobrir els noms de cada un.[1]

Personatges[modifica]

Principals[modifica]

Secundaris[modifica]

Acollida per part dels espectadors[modifica]

La pel·lícula té una puntuació de 22 en Metacritic, una puntuació "generalment desfavorable" sobre la base de 30 ressenyes. La pel·lícula té un índex de 7% en Rotten Tomatoes basat en 131 opinions.

Roger Ebert del Chicago Sun-Times va dir, "la vigília d'Any Nou és un trist pas pesat a través de les sorres del temps, fins que finalment l'últim gra s'ha filtrat a través del rellotge de sorra dels llots cinematogràfics. Com és possible muntar més de dues dotzenes d'estrelles en una pel·lícula i trobar res interessant per qualsevol d'ells a fer? " Kimberley Jones del Austin Chronicle va dir:" Sobretot, la vigília d'Any Nou és una cosa terrible, un mal construïts, farsa sentimental. Auld lang xuclar ". Claudia Winkleman a la BBC una Mostra de Cinema 2011 va dir: "He trobat la phttp://www.imdb.com/title/tt1598822/fullcredits#castitjor pel·lícula de tots els temps, i es diu la vigília d'Any Nou". Rolling Stone comparteixen la mateixa opinió. El diari britànic The Telegraph anomenat la vigília d'Any Nou una de les deu pitjors pel·lícules de 2011. Pel·lícula britànica crític Marca Kermode va denominar com la pitjor pel·lícula de 2011. Al costat més positiu, va dir Owen Gleiberman d'Entertainment Weekly " New Year's Eve" és el tipus de pel·lícula massapà que dolçament es pot gaudir d'una nit de festa".

La pel·lícula va obtenir cinc nominacions als Premis Razzie: Pitjor Pel·lícula, Pitjor director (Gary Marshall), Pitjor Actriu (Sarah Jessica Parker), la pitjor guió i pitjor conjunt de la pantalla, la pèrdua de tots a Jack i Jill d'Adam Sandler.

Vegeu també[modifica]

Altres pel·lícules antològiques, formades per diversos curtmetratges, com ara:

Referències[modifica]

Referències[modifica]

  1. «New Year's Eve». The New York Times.

Enllaços externs[modifica]