Usuari:Tennis Urgell/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

CLUB TENNIS URGELL[modifica]

El Club Tennis Urgell, es va fundar l'any 1968. Les seves primeres instal·lacions, van estar ubicades al Camp d'Esports, de la ciutat de Lleida. El seu primer president, va ser el Sr. Jaume Farré Albiñana (general de la Divisió Urgell, que finalment va donar el nom al Club); el qual va ostentar la representació de l'entitat fins a l'any 1974, en què el Sr. Josep Maria Florista Calderó, el va substituir en el càrrec.

Durant el mandat del Sr. Florista, les instal·lacions del Club, es van traslladar a l'actual ubicació, a la partida de Balàfia. El Club es va consolidar i ampliar el nombre de socis, de 400 a 1.050. És durant aquest mandat, quan es construeixen totes les instal·lacions esportives del Club. El Sr. Florista, va deixar el càrrec de President, l'any 1987, en ser elegit el Sr. Jaume Sarret Sarret, nou president de l'entitat.

Ja sota el seu mandat, el Sr. Sarret, es re-modelar les instal·lacions i es va construir el nou local social. El Sr. Sarret, va conduir l'entitat fins a l'any 1.996, quan va ser substituït pel Sr. Joan Aurellano i Ramos.

Ja en aquest, tercer mandat, es va construir, l'actual aparcament cobert, amb capacitat per a 150 vehicles i un magatzem auxiliar de serveis de 230 m². Va ser, en aquesta etapa, quan sorgeixen i es consoliden, la revetlles d'estiu i el Dia del Soci. Les dues iniciatives, van tenir molt bona acollida per tota l'àrea social. El Sr. Aurellano, procés en el càrrec el 26 de març del 2000 i va ser substituït pel Sr. Josep Àngel Comes i Serret.

Durant la Presidència, del Sr. Comes, es va incrementar en 155 el nombre de socis, i es va remodelar la zona de piscines amb la incorporació de tres grups depuradors. També es va inaugurar una sala multifuncional per realitzar balls de saló, ioga i aeròbic, una sala de billar, una petita biblioteca, un gran rellotge a la façana principal del Club, així com la col·locació de l'escut representatiu de l'entitat, a l'entrada principal .

Als quatre anys de legislatura, va ser reelegit. Encara i així, l'any 2005, va posar el càrrec a disposició del Club i va convocar eleccions. D'aquestes, va sortir elegit, el Sr. Marc Forcada Jordi, el qual va dimitir del seu càrrec, l'any 2007. Després, la seva dimissió, va ser substituït pel seu vicepresident, el Sr. Santiago Santamaria Mas.

Després de dos anys de mandat, i després d'unes eleccions, en les quals no es va presentar, cap candidatura per presidir el Club, la Representació Territorial de Tennis a Lleida, es va fer càrrec del Club, sota el mandat del Delegat Territorial, el Sr. Ignasi García Carcar.

La següent candidatura, ja va ser l'any 2008, i va ser triat president, el Sr. Màxim Miranda Serena, el qual va remodelar tot el passeig principal d'entrada fins al Club i es van remodelar les instal·lacions, amb la construcció d'una zona de gimnàs i fitness.

Posteriorment, el Sr. Ramon Mestres, va ser elegit nou president, del Tennis Urgell, després de complir amb l'agenda electoral, i no haver-se presentat cap altra candidatura.

El nou, setè president, d'un dels Clubs amb més història de les terres lleidatanes, tindria una junta formada per la Secretària, la Sra. Susanna Maza i Sabido; el tresorer, Sr. Albert Bringué i Campi i els vocals Koen Janssens, Francesc Talavera i Puigpinós, Laura Torguet Pomar, Josep Maria Florista Izquierdo, David Pérez i Freixinet, Ramon Llobera Serentill i Santiago Pastó Codina, aquests dos últims, també membres de la junta directiva anterior.

Al final del seu mandat, l'any 2017, la Sra. Blanca Ens Tomás, va ser triada presidenta, la qual passaria a ser la primera dona al capdavant d'aquesta entitat, d'on i gràcies a la seva excel·lent escola de tennis, -de reconegut prestigi dins l'àmbit tennístic nacional-, han sorgit de les seves instal·lacions, figures tan conegudes, com són els tennistes Albert Costa, Conchita Martínez, Neus i Xavier Àvila, i Ana Segura.