De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Vallue/vpocells

Viquiprojecte Ocells
Amb el suport de
Coordinació: Vicenç Allué

Benvinguts al Viquiprojecte Ocells. Aquest es un viquiprojecte organitzat per Amical Wikimedia que te per objectiu impulsar els continguts sobre ocells en el marc del coneixement obert i participatiu que impulsa la Wikimedia Foundation, com a plataforma capdavantera en la difusió lliure i gratuïta de continguts enciclopèdics a nivell mundial i en la major part de les llengües existents.

Volem incorporar articles de totes les espècies conegudes, gèneres, famílies i ordres d'aus (existents i extingides), així com articles relacionats amb l'anatomia i fisiologia de les aus, l'evolució, el comportament, les malalties, entre d'altres aspectes. També pretenem incloure articles relacionats amb l'estudi (ornitologia) i la conservació (avicultura) d'ocells, sobre organitzacions ornitològiques, biografies d'ornitòlegs notables i les seves obres, i llistes d'aus trobades en diverses àrees definides per humans (zones climàtiques, continents, països, etc.).

Directrius[modifica]

En un projecte enciclopèdic com aquests, es important que existeixin unes normes bàsiques per tal que els articles sobre ocells tinguin un format estandaritzat.