Usuari Discussió:193.152.191.176

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

hola, veig que has revertit a la versió amb enllaços en roig. m'han demanat que siga en negretes fins que hi haja una pàgina, així que no entenc el motiu de revertir. em podries explicar-ho? gràcies. --84.79.33.191 (discussió) 10:52, 2 febr 2008 (CET)

Avís automàtic per robot a Llista de municipis d'Alaska[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Llista de municipis d'Alaska i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 12:16, 2 febr 2008 (CET)

Alaska[modifica]

No et preocupis, només són redireccions. Els articles en si estan únicament amb el nom. -- Leptictidium (parla mamífera!) 12:22, 2 febr 2008 (CET)

Ara mateix estava passant-ho a categoria:Ciutats d'Alaska. La categoria:Alaska no existeix. -- Leptictidium (parla mamífera!) 12:24, 2 febr 2008 (CET)
Ves amb més de compte quan eliminis els ", Alaska". Crees enllaços a articles que no són, com ara Homer (que enllaça a l'autor de la Ilíada) i Houston (que enllaça a la ciutat dels Houston Rockets). A més, la traducció de Borough no és veïnat, ho deus confondre amb "neighbourhood". -- Leptictidium (parla mamífera!) 12:33, 2 febr 2008 (CET)

Avís automàtic per robot a Plantilla:Final[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Plantilla:Final i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:29, 2 febr 2008 (CET)

Avís automàtic per robot a Plantilla:Final[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Plantilla:Final i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:30, 2 febr 2008 (CET)