Usuari Discussió:193.153.228.192

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

Alcohol i Tupí[modifica]

Hola. No acabo de veure perquè l'article Alcohol no ha d'estar dins les Categoria:Depressors del sistema nerviós central i Categoria:Antisèptics. L'article estava en aquestes categories, i tu les vas suprimir, sense més explicació que "vegeu Viquipèdia:Categorització)". Ja conec aquesta pàgina, però no acabo de veure perquè l'alcohol, que és un antisèptic, no ha d'estar segons tu a la categoria d'antisèptics, ni tampoc perquè, essent un depressor del sistema nerviós central, no ha d'estar, segons tu, a la categoria corresponent. Podria ser que tinguessis finalment raó, però així d'entrada no és cap cosa òbvia i abans d'eliminar les categories sense més explicació, hauries de discutir el canvi a la discussió de l'article, cosa que no has fet. Encara que quelcom pugui ser obvi per tu, també hi pot haver qui opini el contrari, (en tens un exemple a Discussió:Equiset) i per això has de discutir els canvis conflictius abans de fer-los.

Sobre No sé on més puc posar que respectis les normes de categories en l'article de l'alcohol, si us plau, com et deia, on ho has de posar és a la discussió de l'article, amb arguments concrets. Tampoc no hagués tingut cap problema en que m'haguessis escrit a la meva pàgina de discussió, explicant-m'ho una miqueta, en lloc de limitar-te a mencionar genèricament les normes de categories.

Pel que fa a l'article Tupí, el teu canvi no és correcte, i per això l'he revertit (dos cops ja). Aquesta és una pàgina de desambiguació. Si t'hi fixes, s'està desambiguant el concepte tupí, per la qual cosa, no té cap sentit esborrar la paraula tupí, que és el que tu fas, per deixar-hi olla. Òbviament del que es tracta és de que quedi clar que un tupí pot ser una olla petita, que és el que l'article deia i tu esborres, i no d'escriure que una olla pot ser una olla petita, que és el que tu poses.

Sobre això de que et persegueixo, t'equivoques. Jo patrullo canvis recents, i quan una IP anònima fa canvis no justificats, els reverteixo. Potser estaria bé si et registressis, com pots veure al requadre verd del principi. D'altra banda, em sembla que no entens el significat del concepte vandalisme. Sembla que has començat amb força, això està bé, però no sembla que comprenguis completament el funcionament de la viquipèdia, cosa lògica si acabes de començar, però potser estaria bé ser una mica més prudent, i explicar les coses i discutir-les una miqueta abans de dir que algú altre fa vandalisme quan reverteix alguns dels teus canvis, perquè també podria ser que els teus canvis no fossin correctes i estiguessin correctament revertits.--Carles (enraonem) 19:46, 11 gen 2015 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recordeu: Quan escrigueu un comentari a alguna plana de discussió, no us oblideu de signar Icona per a signar.


--Carles (enraonem) 20:26, 11 gen 2015 (CET)[respon]