Vés al contingut

Usuari Discussió:5.39.209.7

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per les referències i els comentaris de primera ma, pareix que tant aquesta IP com la IP 5.39.209.6 corresponen a la mateixa persona, i no aniria molt errat si opinara que aquestes participacions són obra de J.D. Bautista. Per tant, Joan Damià, dues qüestions:

  1. Aquesta és una obra enciclopèdia, i si has d'incloure les teves opinions, molt valuoses per la teva trajectòria d'historiador de l'art, has de poder referenciar-les a una obra que hages publicat, si no es considera una font primària, i no es pot incloure.
  2. Com a obra enciclopèdica, la Viquipèdia no s'ha de convertir en un lloc de polèmica i debat, que per aquestes funcions existeixen altres fòrums com són les revistes especialitzades, i no menysprear altres opinions.

De tota manera agraeixo la teva participació a la Viquipèdia, esperant que siga profitosa i continuada.--Columbusalbus (disc.) 13:28, 14 ago 2012 (CEST)[respon]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola, 5.39.209.7. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. --Andreu Diport · 11:12, 16 oct 2018 (CEST)[respon]