Usuari Discussió:Andiport

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Andiport/Arxiu 1 en data 21-05-2016.

Libero (discussiócontribucions)

Bones, et comento que som gent intentant resoldre una guerra d'edicions a l'article República Catalana, a causa de la discussió sobre si algun òrgan de la Generalitat va proclamar l'estat o la independència. Ara almenys s'intenta incloure les diferents interpretacions de la realitat.

Resposta a «Països proposats: República Catalana»
Arnaugir (discussiócontribucions)
Andiport (discussiócontribucions)

Fet!

Carlasalvador (discussiócontribucions)

Hola Andiport, sóc nova a la viquipèdia i estudiant d'Educació Social a la UB, m'encanta la música i estic començant a fer una nova pàgina per la wikipedia sobre l'educació musicosocial. Per l'assignatura d'UsosTic de la uni hem d'editar, traduir, millorar pàgines i crear-ne de noves. La veritat és que vaig perdudíssima. M'ajudaries molt si em puguessis orientar una mica, no sé molt bé per on començar, ni com publicar o afegir informació. Moltes gràcies!

Andiport (discussiócontribucions)

Hola @Carlasalvador:

Benvinguda a la viquipèdia!:)

M'he estat mirant la pàgina que has creat i veig que és una traducció de la viquipèdia en castellà. En aquests casos cal esmentar-ho a la pàgina de discussió (aquí tens un enllaç de com fer-ho), tot i que ja ho he fet jo, no et preocupis.

Pel que fa a les referències, tenint en compte que ets estudiant de la UB, m'imagino que deus tenir accés a bibliografia especialitzada. Ho comento perquè actualment l'article no té cap referència bibliogràfica, i les referències són un requisit essencial per preservar la fiabilitat dels articles (i més en aquest cas, en què l'article original tampoc en té). En aquest enllaç s'explica com citar les fonts.

Per acabar, seria bo que fessis un cop d'ull al llibre d'estil per poder-te familiaritzar amb el format dels articles.

Qualsevol dubte que tinguis em pots contactar i intentaré ajudar en el que sigui possible. Gràcies per col·laborar en aquest projecte!

Pd. No sé si col·labores amb @Andrea Morillas: però crec que és excessiu fer una llista completa dels centres on s'imparteixen aquests estudis. Potser us podríeu posar d'acord per sintetitzar-ho en un format més enciclopèdic, en la línia de l'article en castellà.

Resposta a «Cercant un mentor»
Unapersona (discussiócontribucions)

Hola!

Com potser saps, fa uns dies es va obrir la fase 1 de la definició del pla estratègic d'Amical Wikimedia pels propers cinc anys. Des de la Junta, considerem que aquest és un moment clau per definir quines accions emprendrem durant els propers anys i quin paper hi ha de tenir la comunitat. Com els projectes Wikimedia, el funcionament d'Amical es basa en la voluntat de la comunitat, per tant depenem del vostre feedback per poder funcionar correctament. Val moltíssim la pena que sacrifiquis una estona del temps que dediques a la Viquipèdia per participar a la definició del pla estratègic.

Gràcies, i ens veiem per meta! ;)

Resposta a «Pla estratègic d'Amical»
77.230.211.117 (discussiócontribucions)
Andiport (discussiócontribucions)

Mira, la qüestió és ben clara: és evident que si ho hagués mirat amb més deteniment hauria vist que en el context eren incorrectes, però a l'hora que ho has editat hi havia molta activitat vandàlica i no podia saber si era quelcom que jo desconeixia o una incorrecció i, tractant-se d'una IP anònima, davant del dubte ho he revertit. Per altra banda, no sé si algú que escriu endavant amb e és la persona més adequada per aconsellar-me sobre la meva futura formació acadèmica.

Dragonfly137 (discussiócontribucions)

Bona tarda, Indiferentment de quin terme sigui més correcte o no, jo no tinc un nivell tant elevat com per poder-ho confirmar, us ho deixo a les vostres mans. Pel que fa a aquest article, he afegit la bibliografia i la imatge que hi apareix a la wiki en castellà (ja que es tracta d'una traducció d'aquesta). Si hi ha algun error, perdoneu les molèsties, no sóc una usuària gaire activa i els meus coneixements d'edició són limitats. Gràcies!

--Dragonfly137 (disc.) 20:30, 4 nov 2018 (CET)

93.176.141.115 (discussiócontribucions)

Estic editant el tema dels incendis del 94 corregint les errades nacionalistes.

Andiport (discussiócontribucions)

Si creus que hi ha algun error pots obrir un debat a la discussió de l'article per trobar un punt de consens.

Barcelona (discussiócontribucions)

Només vull felicitar-te per la feina que estàs fent per tenir articles de qualitat, segueix així!

Andiport (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Intentaré seguir en aquesta línia!

informació sobre els estats constituïts a Europa pels normands

2
66.160.178.32 (discussiócontribucions)

Bon dia els nois de 2n eso aquest es el tema del exercici de merd* de socials sou uns fills de p*** mari**** de merd* no li feu cas al vostre tutor de merd* i la vostre tutora que son uns ton***

JO SOC DE 3R ESO A

Andiport (discussiócontribucions)

@66.160.178.32: Hola! Que no us agradi aquest tema no us dóna dret a escriure bajanades a un article de la Viquipèdia, perquè d'una banda feu que la gent que busca aquest article trobi coses que no hi haurien de ser i, de l'altra, ens feu perdre el temps a nosaltres, els usuaris, perquè hem d'esborrar el que escriviu. D'altra banda, si continueu vandalitzant els articles, un adminsitrador us blocarà l'adreça IP perquè no continueu editant.

Results from global Wikimedia survey 2018 are published

1
Resum per Andiport

Resultats enquesta

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

21:25, 1 oct 2018 (CEST)

Kippelboy (discussiócontribucions)
Andiport (discussiócontribucions)

Gràcies per la informació, però aquests dies no tinc gaire temps, en una altra ocasió serà!:)