Usuari Discussió:62.57.226.123

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 20:21, 21 ago 2009 (CEST)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Escola_de_filosofia_de_Barcelona. --Bestiasonica (disc.) 04:51, 25 ago 2009 (CEST)[respon]

Categoria:Filosofia[modifica]

Hola,

Si estàs interessat en realitzar articles de filosofia, estaria bé que et registressis, així podries parlar amb altres usuaris als que també ens interessa el tema.

Dues cosetes:

  • Quan es categoritzen articles, no és bo que posis sempre la categoria de filosofia, ja que aquesta és general (de fet, idealment res hauria de tenir aquesta categoria), i és preferible posar categories més específiques (per exemple, Categoria:Filosofia de l'edat mitjana).
  • Veig que ja coneixes el portal de filosofia, t'animo a col·laborar-hi. De totes maneres, seria millor que només posessis l'enllaç al portal en els articles més característics de la filosofia (tinc dubtes que a Escolàstica calgui, per exemple). Pensa que si posem tots els portals que tinguin relació amb un article, pot acabar perdent el seu sentit.

Això és tot, espero que segueixis col·laborant per aquí, que els articles de filosofia necessiten una empenta. A reveure,

--Meldor (disc.) 21:26, 16 set 2009 (CEST)[respon]