Usuari Discussió:80.34.234.202

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No sé si els comentaris anterior van dirigits a tu, però qui ets? Així no pots votar, registra't, això si tens un cert temps d'antiguitat i ja has fet unes quantes edicions. –Pasqual · bústia 12:34, 12 set 2006 (UTC)



La Viquipèdia és una enciclopèdia, no un recull de telegrames. Tot allò d'una longitud tal que no arribi a considerar-se un article serà eliminat.


He esborrat un dels teus micro—articles perquè a guitarra elèctrica hi deia més coses que al teu. Si us plau, ens agrada que que els articles de la Viquipèdia siguin enciclopèdics, això suposa que la majoria d'articles de només 4 o 5 paraules s'esborrin, perquè es considera que no arriben ni a esborrany. Si no saps com fer els articles podries mirar de traduir de Viquipèdies en altres idiomes, també pots col·laborar millorant articles que ja existeixen. Plàcid Pérez Bru 11:01, 18 jul 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina Gerard Alís[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Gerard Alís», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:26, 4 oct 2006 (UTC)