Usuari Discussió:80.58.53.44

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si us plau, mira la resta d'articles de la Viquipèdia i prova de familliaritzar-te amb l'estil. No posem mai articles sencers amb text pla sense formatar. Llull 09:33 26 des, 2004 (UTC)

Si us plau, mira les discussions dels teus articles que apareixen a les pàgines recents. Llull 13:14 27 des, 2004 (UTC)

Pensa a posar la gent a categories de persones, i no pas de territoris. És com ho fem arreu. Llull 12:25 3 gen, 2005 (UTC)

Intento fer-te arribar missatges però com que no et registres sembla que no t'arriben. Si us plau, posa els romans en la categoria Romans (subcategoria de biografies) i no en la d'Antiga Roma. Llull 17:15 3 gen, 2005 (UTC)

Registre[modifica]

Hola :-) Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així ens seria més fàcil poder contactar amb tu. És molt fàcil, només has de clicar l'enllaç a la part superior dreta de la pàgina on hi diu Registre/Entrada i omplir un breu qüestionari. És fàcil, ràpid, gratuït, proporciona més opcions per a editar les pàgines i ajuda al millor funcionament de la Viquipèdia :-) joanjoc 18:40 5 gen, 2005 (UTC)


Fixa't que has creat Juli César, quan ja existia Juli Cèsar, que és el nom correcte. Si us plau, podries fusionar el contingut dels dos articles a Juli Cèsar i esborrarem l'altre ? --Xevi 09:30 6 gen, 2005 (UTC) ah, i registra't sisplau, que farà més fàcil la comunicació...


Fixa't en què els punts que fas servir per a les eles geminades no són els normatius i que això provoca que els enllaços es quedin trencats encara que ja existeixi una pàgina amb un mateix contingut. Llull 09:03 8 gen, 2005 (UTC)


Té sentit mantenir aquesta pàgina?, no sé si es pot saber si es d'una IP dinàmica o fixa. –Pasqual · bústia 22:02, 31 mai 2006 (UTC)

Manquen referències a Policia romana[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Policia romana. --Bestiasonica (disc.) 17:16, 31 gen 2010 (CET)[respon]