Vés al contingut

Usuari Discussió:81.25.224.170

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 10:48, 16 des 2010 (CET)[respon]

DESPROPÒSIT MAJÚSCUL fer una entrada dedicada a Yasunari Kitaura i AMAGAR la seva condició de mestre (de primeríssim nivell) d'Aikido, introductor d'aquest art marcial i representant oficial de l'Aikikai a tot l'estat espanyol. Sembla enfotre-se'n.

No cal utilitzar aquest to per a remarcar mancances o errors en un article, no ajuda en res. Molt probablement no hi hagi ni un bri de mala fe en la actuació de qui l'hagi creat. Si creus que es pot millorar, cosa que no dubto gens, de la mateixa forma que has editat aquesta pàgina de discussió per esmentar-ho, pots editar l'article i aportar-hi el coneixement que en tinguis del tema. No sé si tens o no experiència editant, però si optes per fer-ho no dubtis que la resta d'editors ajudarem en tot el què puguem. Papapep (disc.) 23:00, 17 des 2016 (CET)[respon]