Usuari Discussió:81.38.182.40

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Avís automàtic per robot a Plantilla:Març 24?[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Plantilla:Març 24? i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 22:17, 8 març 2008 (CET)

Squamata[modifica]

Segons el DIEC la forma correcta és escatosos.--Pere prlpz (discussió) 09:53, 17 març 2008 (CET)

Avís automàtic per robot a Categoria:Escamosos[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Categoria:Escamosos i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 00:43, 20 març 2008 (CET)

Avís automàtic per robot a Categoria:Escamosos[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Categoria:Escamosos i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 00:46, 20 març 2008 (CET)

Diputats no militants[modifica]

Ei hola, Estic d'acord amb tu. Inicialment quan vaig crear les categories de diputats per partit vaig fer que penjessin del partit i no dels militants perquè ja sabia que hi ha diputats que no són militants. Tot i això, en veure que en la majoria dels casos els diputats són militants i pel comentari que m'ha fet en PauCabot he començat a canviar-ho. Potser m'he precipitat, ara reverteixo els meus canvis i ho torno a deixar igual. S'en pot parlar més amb calma i arribar a una conclusió abans de canviar res. Gràcies per dir-m'ho!!.--Schizodelight (discussió) 15:39, 24 març 2008 (CET)