Usuari Discussió:82.35.49.78

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 15:15, 19 feb 2010 (CET)[respon]

Article protegit[modifica]

He protegit l'article perquè sembla que no entens que la viquipèdia no és un vídeo real de la teva vida. No pot ser que un article de 10 ratlles tingui més de 300 edicions.--Lohen11 (disc.) 13:09, 20 feb 2010 (CET)[respon]

Esta clar, jo personalment prefereixo que l'elimineu, no tinc cap intencio de fer cap vido de res algu va iniciar-lo i jo senzillament l'he matitzat, per favor elimineu l'entrada!

definicions[modifica]

els articles que són solament definicions van al viccionari i no en aquest projecte, per això els he esborrat, pots crear un article sobre conceptes sanitaris més extens i seguint el format, en concret

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dos claudàtors abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte que vulguis enllaçar i prement el botó .


--barcelona (disc.) 19:26, 4 jul 2010 (CEST)[respon]