Vés al contingut

Usuari Discussió:Capsella01/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure



Hola, Capsella01! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials, --Judesba (digues...) 01:22, 12 set 2013 (CEST)

Cinema

Només volia felicitar-te per les contribucions al cinema recent (alguns sí veiem la capsella per petita que sigui) i animar-te que demanis feina si no saps sobre què editar, tenim projectes on calen moltes mans --barcelona (disc.) 12:37, 19 març 2017 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Títols d'obres

Hola, Capsella01. És important que atorguem un títol correcte a un article que creem, respectant l'ortografia, etc. Pel que fa a les obres, si no tenen un títol en català hem d'emprar el títol original en la llengua original (o, en els casos de rus, xinès, àrab, etc podem fer servir el títol internacional en anglès o francès). En cap cas podem inventar-nos títols, com has fet amb "El sopar" (tant la pel·lícula com la pàgina de desambiguació). I, en el cas que existeixi una versió en català, s'ha d'especificar i referenciar a la introducció de l'article, i també crear la redirecció. Pots llegir Viquipèdia:Anomenar pàgines i Viquipèdia:Llibre d'estil per a pel·lícules (exemple). --Judesba (digues...) 00:22, 20 gen 2020 (CET)