Vés al contingut

Usuari Discussió:DanielSBello

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, DanielSBello! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Judesba (digues...) 23:32, 11 oct 2019 (CEST)[respon]

Fotos de Tàpies[modifica]

Hola, Daniel. Les fotos que has pujat a Commons han sigut marcades per esborrar els propers dies. Has de saber que només es poden pujar fotos sense drets d'autor. Les obres de Tàies tenen drets d'autor fins passats 70 anys de la seva mort, com bé sabràs. Una excepció són les fotos fetes en llocs públics, per això, si et fixes, les fotos que hi havia abans de les Quatre cròniques i del 7 de novembre es veien al fons d'espais públics del Palau de la Generalitat i del Parlament. Potser seria millor deixar-les com estaven. El mateix passa amb l'autoretrat, serà gairebé impossible que es pugui quedar. D'altra banda, com t'he respost a la discussió de Leptictidium, la foto de Teresa Tàpies necessitarà un permís escrit de l'autora, a no ser que sigui ella mateixa qui la pugès a Commons, tot i renunciant als seus drets sobre la fotografia. En fi, és una mica liós, però són les nostres normes, tot a Viquipèdia i Commons ha de ser lliure de drets. Salutacions.--Canaan (disc.) 21:23, 6 nov 2019 (CET)[respon]

Hola Cannan. Encantat de conèixe't. Et volia contactar, perquè m'ho ha recomanat en Leptictidium, però no sabia molt bé com fer-ho. Sóc nou en això. De fet, no sé si es aquí que t'he de contestar. En tot cas, el que et volia comentar és que les imatges d'obra que hem penjat des de la Fundació Antoni Tàpies (en soc el cap de comunicació) són totes públiques i alliberades de tots els drets, també dels de l'artista. Com ja saps, l'obra titulada '7 de novembre' és en un espai públic, el Parlament de Catalunya, i es pot reproduir sense por que VEGAP faci res perquè les obres públiques estan alliberades de tota mena de drets. També l'obra 'Les quatre cròniques' és alliberada i exposada en lloc públic (el Palau de la Generalitat de Catalunya). Es poden fer servir amb tota seguretat. Nosaltres mantenim contacte molt sovint amb VEGAP, que és qui gestiona els drets de les obres de Tàpies, i coneixem bé aquest aspecte concret. També les imatges retrat d'Antoni Tàpies que hem penjat estan alliberades de drets per part del propietari i per part del fotògraf. La idea és penjar alguna obra més de les públiques d'Antoni Tàpies, i canviar per alguna imatge millor les que ja hi ha posades. També la Núria Homs, conservadora de la Fundació Antoni Tàpies i experta en l'artista, i la Glória Domèrench, bibliotecària de la Fundació Antoni Tàpies, s'han ofert per ajudar a acabar de complementar algunes informacions. Seguirem l'esquema que ja hi ha, que és prou bo, i mirarem de referenciar tota aportació que fem.--DanielSBello (disc.) 21:46, 6 nov 2019 (CET)
Hola. Sobre les fotos, el més urgent és mirar que no les esborrin. A aquesta veuràs que han posat un missatge en un quadrat vermell que indica un e-mail perquè podeu verificar l'autoria de la foto. Les que han marcat directament per ser esborrades tenen un altre quadrat que indica una pàgina de discussió on expossar el motius per no ser esborrada, on posa clic aquí. Tindries que anar a aquella altra pàgina i expossar que aquestes obres tenen els drets alliberats, això de la VEGAP i tot el que consideris necessari. Si parles en nom de la Fundació Tàpies suposo que hi hauria molt guanyat. A Commons l'idioma vehicular és l'anglès, per això. Si necessites qualsevol ajut pots dir-m'ho a mi o dirigir-te a La taverna, la nostra secció de comunicació i ajut comunitari, que està al directori que tens a l'esquerra de la pantalla. PD: quan et dirigeixis a algú, sobretot si no és a la seva pàgina, és convenient que facis servir aquest format: {{resposta a|Exemple}} Text del missatge. ~~~~, posant on diu Exemple el nom de l'usuari. Enrecorda't també de signar els teus missatges amb el tercer botó de dalt a l'esquerra de la pantalla d'edició, que té un dibuix que sembla una signatura; així el teu nom queda enllaçat a la teva pàgina d'usuari i els altres es poden dirigir allí amb més facilitat. Quedo a la teva disposició. Salutacions.--Canaan (disc.) 18:40, 7 nov 2019 (CET)[respon]


Hola, Canaan: Hem enviat un dels permisos de les fotografies a Mr. Patrick Rogel. En 3-4 dies li enviarem la resta de permisos.

Canviant de tema:

Per cert, hem vist que a la infotaula de la fitxa en català d'Antoni Tàpies hi posa 'Representat per Galeria de la pau'. Això deu ser un error de traducció. El representant era 'Pace Gallery', no pas la Galeria de la Pau. No se si podries explicar-me breument com editar la infotaula i mirarem de complementar aquesta informació, perquè Antoni Tàpies tenia altres galeries que el representaven bastant emblemàtiques que no apareixen citades. Moltes gràcies per tot.

DanielSBello