Vés al contingut

Usuari Discussió:Daniel Bond/1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

mina[modifica]

he esborrat el teu article perquè les definicions van al viccionari, això és una enciclopèdia, el format d'articles va més enllà de les definicions (mira alguna exemple) Si necessites ajuda, m'ho comentes --barcelona (discussió) 18:30, 8 abr 2009 (CEST)[respon]

una altra cosa, quan creis personatges o qualsevol altre article (aquests sí són articles),

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 754.186 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dos claudàtors abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte que vulguis enllaçar i prement el botó .


de mica en mica aniràs agafant l'estil del lloc --barcelona (discussió) 18:33, 8 abr 2009 (CEST)[respon]

Pere Alsius i Torrent[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Pere Alsius i Torrent. --Bestiasonica (disc.) 20:32, 28 abr 2009 (CEST)[respon]

Problemes de drets d'autor: Pere Alsius i Torrent[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Pere Alsius i Torrent, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.banyolescultura.net/alsius.htm, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Pere Alsius i Torrent i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Pere Alsius i Torrent amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Pere Alsius i Torrent dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. Bestiasonica (disc.) 01:05, 9 set 2009 (CEST)[respon]

Manca d'informació en el fitxer Fitxer:Bandera de Catalunya.jpg[modifica]

Atenció!
Atenció!

Gràcies per carregar la imatge Fitxer:Bandera de Catalunya.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que ho digueu explícitament, i que indiqueu en quines condicions es pot usar a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores l'hauríeu de carregar a Commons amb alguna de les llicències que s'ofereixen. Podeu veure l'ajuda.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria.

Per modificar la descripció de la imatge no cal que la carregueu de nou. Simplement editeu la pàgina. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:32, 26 nov 2009 (CET)[respon]

Fitxer amb llicència desconeguda a Fitxer:Bandera de Cerdanyola.jpg[modifica]

Atenció! El Fitxer:Bandera de Cerdanyola.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcat amb l'avís de {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que afegiu una de les plantilles de llicència segons correspongui a l'origen del fitxer. Si la imatge és vostra podeu escollir qualsevol de les llicències lliures. És imprescindible per saber les condicions d'ús. No cal que carregueu de nou el fitxer, simplement editeu la pàgina de descripció. En cas contrari el fitxer serà esborrada al cap de set dies. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:34, 26 nov 2009 (CET)[respon]

Benvingut[modifica]

Hola de nou. Només m'agradaria que citessis les fonts que usis per a ampliar o crear els articles. Pots visitar Viquipèdia:Citau les fonts per a saber-ne les raons. Salut i endavant! --Bestiasonica (disc.) 13:06, 28 nov 2009 (CET)[respon]