Usuari Discussió:Ferm2033

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Ferm2033! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Xamil (disc.) 08:32, 19 nov 2021 (CET)[respon]

Maria Rosa Casanovas[modifica]

Hola Ferm2033, he fet alguns retocs petits a l'entrada i he automatitzat la infotaula creant la fitxa corresponent a Wikidata. Quan l'article no és excesivament llarg no fa falta separar la informació en seccions. Per aquest motiu he esborrat alguns títols de secció. D'altra banda, he afegit al final la secció d'Enllaços Externs per a poder enllaçar la pàgina amb els 22 poemes (en el cos de l'article no es poden posar enllaços externs). L'article us ha quedat força bé. Només una mica justet pel que fa a les referències. Seria molt bó trobar alguna referència en algun diari reconegut. Felicitats per la feina feta i fins a un altre. Qualsevol pregunta, dubte o comentari deixeu-me un missatge. --aLZiNous: missatges 12:44, 24 nov 2021 (CET)[respon]