Usuari Discussió:Jaumuntada

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'enhorabona! Concurs fotogràfic de pessebrisme[modifica]

Fotografia històrica
Premi accèssit: Jaume Muntada (Jaumuntada)

Bon dia Jaume, l'enhorabona! El Jurat de Viquipèdia:Viquimarató de pessebrisme 2023/Concurs fotogràfic hem decidit que la teva fotografia és, d'entre els 72 fitxers que hi concursaven, la mereixedora del premi accèssit en la modalitat de foto històrica d'aquest certamen.

Entre avui i demà t'enviarem un correu electrònic per tal de gestionar l'enviament dels premis corresponents. La teva imatge s'anunciarà també a les xarxes i webs de les entitats organitzadores. Que gaudeixis dels obsequis i gràcies per contribuir a participar-hi! Xavier Dengra (MISSATGES) 10:10, 1 feb 2024 (CET)[respon]

Hola Xavier,
Com has pogut veure, soc bastant negat i novell en el mon de la Wiquipedia, es per això que no he sabut fer massa bé les coses.
Ahir vaig rebre la notificació electrònica de la subscripció a la revista "La Mira", i avui he rebut un lot de llibres editats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa estic molt agraït però em queda el dubte de si aquest lot de llibres substitueix el llibre del Josep Pagespetit que em feia molta il·lusió tenir.
Penso que si hi ha hagut algún canvi amb el contingut dels premis com a mínim s'hauria de notificar, -de moment tampoc en sé res de la subscripció a la revista "Canemàs"-.
Amb això no vull dir que no estigui agraït pels premis -ni molt menys-, simplement que em genera un dubte important i molt fàcil d'evitar.
Moltes gràcies pel teu temps.
Salutacions
Jaume Muntada Jaumuntada (disc.) 00:27, 9 feb 2024 (CET)[respon]
Bon dia @Jaumuntada. No pateixis, aquí a la Viquipèdia tot és qüestió de paciència i anar practicant, tots som voluntaris i esmercem el nostre temps lliure xino-xano amb allò que més ens agrada. El lot de llibres del Departament de Cultura en cap cas substitueix el premi corresponent a l'ENS (subscripció a Canemàs i el llibre de Josep Pagespetit), que se t'enviarà igualment tal com està definit a les bases del concurs. No és la nostra intenció moure ni una coma del que hi teníem escrit, sinó que aquests llibres són una cortesia totalment addicional i de bona fe per part de l'administració i que es va entregar també als voluntaris que van participar en l'acte presencial d'edició d'articles del 21 de desembre.
La setmana passada es van acordar tots els enviaments als guanyadors i aquest suposo que és el darrer paquet postal en camí; desitjo que t'arribi ben aviat. Si no fos així, transcorreguda una setmana feinera més, si us plau fes-m'ho saber i parlaré amb l'entitat perquè ho revisi. Salutacions i bon cap de setmana! Xavier Dengra (MISSATGES) 10:16, 9 feb 2024 (CET)[respon]
Moltes gràcies Xavier !!! Jaumuntada (disc.) 17:37, 10 feb 2024 (CET)[respon]