Usuari Discussió:Jbartra1997

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda[modifica]

Hola, Jbartra1997! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 12:38, 10 des 2022 (CET)[respon]

Moltes gràcies Pau, de moment començaré per aprendre com s'edita i així poder crear la meva pàgina d'usuari. Més endavant m'agradaria contribuir amb contingut del tipus ornitològic (ja que es el que realment conec). Per cert sóc un negat amb l'ús de l'ordinador així que farà falta paciència.
PD. Com puc cercar a altres usuaris?
Gràcies per la benvinguda! Jbartra1997 (disc.) 12:55, 10 des 2022 (CET)[respon]
Quins usuaris vols cercar? Et recoman que facis una volta per la taverna i hi trobaràs els més actius.
Com a enllaços que et poden anar bé al principi, a part dels que t'he posat a la benvinguda, et recoman Ajuda:Videotutorials. Pau Cabot · Discussió 13:13, 10 des 2022 (CET)[respon]