Usuari Discussió:Jcabbe3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda[modifica]

Hola, Jcabbe3! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 18:43, 24 oct 2021 (CEST)[respon]

infracció de drets d'autor / copyright infringement[modifica]

T'he de demanar que paris de editar textos copiats paraula per paraula degut a la violació de drets d'autor. No només va en contra de les normes de la Wikipedia sinò que també degrades la feina del autor original. (estacions de la línia Llobregat Ania i els textos de trenscat.com)

I have to ask you to stop editing copy-paste (word by word) from another web due to copyright rights infringement. Not only is against copyright Wikipedia policy, but also undermines the work from the original author. (railway stations in Llobregat-Anoia line and the original source from trenscat.com)

9pm · Discussió 09:48, 19 des 2021 (CEST)[respon]

Si está la referencia, es suficiente. Jcabbe3 (disc.) 22:19, 19 des 2021 (CET)[respon]

No es així. Per això et demano que no editis més articles copiant i pegant de les estacions de ferrocarril de la línia Llobregat-Anoia
No, it is not. That's why I ask you to stop editing copy-paste on the railway stations of Llobregat-Anoia railway line.
Wikipedia:FAQ/Copyright - Wikipedia
Facts cannot be copyrighted. It is legal to read an encyclopedia article or other work, reformulate the concepts in your own words, and submit it to Wikipedia. But be careful not to closely paraphrase; the structure, presentation, and phrasing of the information should be your own original creation.
9pm · Discussió 08:43, 20 des 2021 (CEST) 9pm (disc.) 08:43, 20 des 2021 (CET)[respon]